gral Napisano 21 Styczeń 2013 Napisano 21 Styczeń 2013 Witam.Armand ma racje najlepszy jest metalowy,po prostu niezniszczalny.Można kupić lub zrobić samemu na fotce mój patent.Jest jeszcze trzecia opcja,są zakłady gdzie wykonują różne elementy z blach i taki podłokietnik może kosztować przysłowiową flaszkę.Pozdrawiam.
marioAT Napisano 23 Styczeń 2013 Napisano 23 Styczeń 2013 Witam!Nie zamierzam nikogo nawracać, ani nikomu nic udawadniać lub jak kto woli narzucać swojego zdania. Dziwi mnie tylko fakt, iż niektórzy na tym forum reprezentują opinię, że olewatorski stosunek naszych sprzedawców do klienta to standard. Starałem się tylko ukazać przytaczająć przyklady jak to działa w USA i generalnie nic nie stoi na przeszkodzie aby tak było w Polsce.Powtarzam jeszcze raz, że powodem pękających podłokietników jest zbyt mocne napinanie paska podłokietnika . Po zastosowaniu się do tej porady problem pękających podlokietników jak to było przedstawione na zdjęciu - przestaje istnieć . Jak ktoś chce może się do tego zastosować lub nie - jego wybór. Pozdrawiam.
saperfts Napisano 24 Styczeń 2013 Napisano 24 Styczeń 2013 mario ale nie we wszystkich piszczałkach uzywany jest pasek do podłokietnika i tu sprawa sie nieco komplikuje:)
cyzbycyz Napisano 24 Styczeń 2013 Napisano 24 Styczeń 2013 Powtarzam jeszcze raz, że powodem pękających podłokietników jest zbyt mocne napinanie paska podłokietnika" ja w swoim at pro od razu wyjąłem pasek bo mi to tylko przeszkadzało i też mi pękł kupiłem od jednego gości który to oferuje metalowe podłokietniki po 80zł. mogę dać namiary jak ktoś potrzebuje
Skarbus Napisano 15 Luty 2013 Autor Napisano 15 Luty 2013 Witam, trochę czasu minęło od utworzenia wątku ze względu na brak czasu. Chciałem tylko napisać, że uznano moją reklamacje uszkodzonej części oraz szybko ją dostarczono. Wystarczy zarejestrować produkt na oficjalnej stronie producenta i wysłać e-maila ze zdjęciem uszkodzenia ( co zresztą podpowiedział marioAT). Kontakt jak i dostawa zrobiła na mnie bardzo pozytywne wrażenie. Pozdrawiam forumowiczów.
marioAT Napisano 15 Luty 2013 Napisano 15 Luty 2013 Witam!Chciałem tylko powiedzieć a nie mówiłem.Pozdrawiam.
p121 Napisano 7 Marzec 2013 Napisano 7 Marzec 2013 MAIŁEM TO SAMO !!! W nowych wykrywkach badziewne są podłokietniki i osłona cewki. Kupiłem Euro ace używany- mial ledwie rok ale sprzedającemu zapodziała sie gwarancja. Praktycznie nówka. Chyba 5 wyjazd w teren i pekł przy normalnym machaniu ręką.Do tego osłone cewki rozwaliłem dzień wczesniej, przy zwykłym rozgarnianiu kamieni....dodam ze chodizłem z ace 250 1,5 roku i nic takiego nie miało miejsca.Moim zdanie kipski plastik-osłona cewki peka jak szkło...w 250 waliłem nią po wszystkim i sprzedałem dalej(a tez był uzywany jak do mnie dotarł).
atylla Napisano 28 Październik 2013 Napisano 28 Październik 2013 ja miałem w tym sezonie dwa podłokietniki pęknięte , reklamacja nic nie pomogła , trzeci kupiłem na al. aluminiowy jak na razie jestem zadowolony , ale zrobiłem sobie w razie czego zapasowy ;) zawsze jeszcze można do niego przykręcić kawałek rury szarej , żeby lepiej leżał ,taka moja radosna twórczość ;)
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.