komunacccp Posted January 8, 2013 Author Share Posted January 8, 2013 Witam Możecie coś napisać o odznakach" za rany w Armii Czerwonej. Z tego co się dowiedziałem to żółty gałun" to lekkie rany a czerwony ciężkie. Czy ten mundyr ze zdjęcia jest prawidłowo obszyty? Macie może jakieś zdjęcia? Link to comment Share on other sites More sharing options...
komunacccp Posted January 8, 2013 Author Share Posted January 8, 2013 Foto 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
komunacccp Posted January 8, 2013 Author Share Posted January 8, 2013 nikt się nie wypowie? Wiem, że to dość ciężki temat mało o tym w internecie... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bwerk45 Posted January 8, 2013 Share Posted January 8, 2013 Za rany obszywa sie nad oznaczeniami i możesz obszyć same paski lub tak jak Ty to zrobiłeś. Żółty pasek lekkie rany, czerwony ciężkie rany. Pozd Link to comment Share on other sites More sharing options...
komunacccp Posted January 9, 2013 Author Share Posted January 9, 2013 Dzięki, znalazłem coś takiego http://gmic.co.uk/index.php/topic/30097-wound-stripe-wonder/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.