Pro-Digger Napisano 6 Maj 2015 Napisano 6 Maj 2015 Klucznik naprawdę 60 cm chciałeś monety kopać Deusem ;-) a teraz świętujesz 25lecie poszukiwań w dodatku .?uhhGdzie pisales 2 lata temu na te tematy ,mógłbyś wkleić link ?, jakie testy ,można poznać wyniki testów,jak wypad na tym tle tych wykrywaczy Deus ?Proponował bym potestować Deusa w zaśmieconym jak wypada na tle innych i podzielić się wynikami. Mogłbyś wnieść coś na forum ,póki co mało z tego co piszesz wynika.Bardzo niejasno opisujesz ,brak konkretów ,a na ręce z samym zegarkiem to ty za wiele nie powalczysz ;-) ,tylko podstawowe nastawy !.pozdro
Handrich Napisano 7 Maj 2015 Napisano 7 Maj 2015 Klucznik te Twoje posty właśnie ujawniły jaki to z Ciebie spec.... i tyle w temacie... nie chce mi się z Tobą polemizować bo nie ma o czym... cewka w torbie z podwójnym dnem żeby nikt nie widział? toż to jak złodziej(nie ubliżając broń Boże)... a to chyba nie o to chodzi... widocznie szperasz nielegalnie, a to się raczej nie pochwala i daje nie najlepszy obraz nas wszystkich... tak jak Pro-Digger wspomniał z zegarkiem na ręku to możesz sobie szperać i nie dziwi że nie potrafisz go sobie ustawić i wyżyłować... na podstawowych ustawieniach programach Deus wypada przeciętnie... po wyżyłowaniu i dostosowaniu do terenu w ekspercie idzie dużo z niego wycisnąć... nie jest to sprzęt jak to ująłeś uszczypliwie boski... ale bym powiedział zacny... ze względu na różne zalety o których już dużo napisano nawet w tym poście... nie wywyższam go nad inne ale po wynikach wiem że to barrrrdzzzooo dobry sprzęt w porównaniu do sprzętów z którymi latają koledzy... no chyba że mam niesamowite szczęście, a oni nie... ale w to raczej wątpię.. o 60 cm na monetę (nawet dużą) to ja jeszcze takich opinii nie przeczytałem więc albo zwyczajnie przesadzasz albo lubisz sie zwyczajnie podroczyć z kimś na forum żeby sobie popisać uszczypliwe komentarze... zazwyczaj właśnie dla tego się nie udzielam na forach bo nie chce mi się odpowiadać na bzdury... co do sprzedawców i dilerów etc... to chybiłeś niestety.... generalnie mam głęboko czy ktoś go sobie kupi czy nie... ale lubię poczytać takie posty jak Pro-Digger-a bo wnoszą coś do tematu i pomagają w jeszcze lepszym zrozumieniu sprzętu... i tak już na koniec... jeśli nie masz nic ciekawego do napisania to weź te swoje 25 lat doświadczenia i idź w pole i kop... może w końcu te doświadczenie zaowocuje zrozumieniem w ogóle tego hobby sprzętu etc.. i da Ci refleksje taką że krowa która dużo ryczy mało mleka daje"... pozdrawiam bez urazy..ps. i proponuje dokupić panel...będzie mniej frustracji na zacny sprzęt... choć pewnie to odbierzesz znów jako reklamę dilera... ale cóż nie mam wpływu na logikę Twojego myślenia... Darz dół
Klucznik Napisano 7 Maj 2015 Napisano 7 Maj 2015 Skąd tyle agresji i wycieczek osobistych?Tego nie doswiadczylem,mam bardzo dobre zdanie o braci poszukiwawczej,chętnie pomagają,szanują odmienne zdanie,pomogą,byłes na zlocie to wiesz jak jest.Za takie wycieczki łącznie z kopaniem dołu(przypuszczam sie jaki miales na mysli)powinien cie moderator ustawic.Co do Deusa to mam i panel,chodze na zegarku bo mi tak wygodniej,cewka w worku to mniej sensacji,do wiadomosci to mam pozwolenie na poszukiwania.Wiem ,po wprowadzeniu deusa na polski rynek kupilem i opisalem uczciwie zalety i wady to mnie raned i podobni chcieli zlinczowac,dlatego teraz jestem odstrozny w takich osądach,juz pisalem wlasciciele deusa mają najdziksze serca.To moze do rzeczyidealna ergonomiabezprzewodowosc,bardzo nowoczesna elektronikabardzo proste menudobra dyskryminacja,choć tu nie wiesz kiedy jest monetka jak np w V3 lub F75a panel nie mogly być dotykowy?a PP nie mogly byc na cynglu?malutki ekran,jak chodzi ktos w okularach to ma bez problema najwazniejsze-zasiegi nie takie znow dobre,nie pisz ze nie umiem ustawic,bo pomagal mi na poczatku najwiekszy znawca i dostawca deusow.Nie okłamuj sie zakop 10 zl srebrne na 35 cm i popros kolegow z V3,minelabem, g.AT i porownaj.
XII Napisano 7 Maj 2015 Napisano 7 Maj 2015 10zł IIRP z 35cm spokojnie Deusem pociągniesz.Niby jakie masz zezwolenie na poszukiwania? :D od cześka z za rogu? Wszelkiego typu pozwolenia wystawiane np. przez konserwatora zabytków są ściśle sprecyzowane co do obszaru poszukiwań, a przeważnie jest to mały obszar obejmujący powiedzmy przestrzeń 20m x 20m. Nie ma czegoś takiego jak zezwolenie na poszukiwania - nawet jak właściciel pola pozwala Ci pochodzić z wykrywaczem po jego polu to Ty kopiąc wg prawa je łamiesz, zresztą właściciel pola też.. Możesz za to swobodnie chodzić sobie z wykrywaczem i tylko nim machać, kopać nie wolno.Zdrów!
Klucznik Napisano 7 Maj 2015 Napisano 7 Maj 2015 Przeciez dyskusja o pozwoleniach siega juz kilka dobrych lat i sa rozne zdania.Krakow i Katowice-Konserwator nieublagany,są rejony w kraju gdzie jakims sposobem co drugi ma pozwolenie,a to Stowarzyszenie,a to Grupa rekonstrukcyjna.Aby nikt mi sie nie dop. jezdze sobie na weekend do braci Czechow w okolice Bustehradu ,Sebastian Hora i latam ile chcę,poza hradami i militar area.Ale pomaga ukrycie detektora,bo nie jest zabronione prawnie,a nie budzi zaciekawienia przechodniow-jakis dziadek zbiera do torby kamienie.No ale tu ma byc o Deusie.Szanuje kolegow ktorzy kochają Deusa,sam mam tak samo,jeden z moich znajomych po otrzymaniu Deusa pocalowal go.Drugi poswięcił.Moje niezadowolenie to tylko to ze mogl po kilku latach producent D, zrobic panel dotykowy jak I Phone,czytelniejszy a nie jak moj emerycki telefon ,moze jeszcze wypinanie cewki na zatrzask kolo sruby
XII Napisano 7 Maj 2015 Napisano 7 Maj 2015 Te wszystkie zezwolenia to jeden wielki kit i pic na wodę... do pierwszej kontroli jakiegoś organu ścigania :DCo do Deusa to za duże masz wymagania wg mnie :DMoim zdaniem Deusowi niczego nie brakuje, po co Ci dotykowy ekran w panelu albo może kolorowy ? :D W tej wersji jest bardzo dobry. Mocowanie cewki do sztycy nie jest może najlepsze ale złe też nie jest.
Senemedar Napisano 8 Maj 2015 Napisano 8 Maj 2015 lubię poczytać takie posty jak Pro-Digger-a bo wnoszą coś do tematu i pomagają w jeszcze lepszym zrozumieniu sprzętu..."Buhahahaha że co?? nie dowcipkuj sobie Handrich (21 / 4) wnoszą tyle co twoje, ty pewnie również nie znasz zasady działania wykrywacza VLF. Tyle tu ściemy i bzdur że trzeba by zacząć powoli prostować bo bez kitu utrwali się co niektórym że deus to bóg wykrywaczy :)Klucznik kiedyś pamiętam większe boje staczałeś i tak łatwo się nie poddawałeś a teraz zakrzyczało cię 2 takich co mają deusa i 0 pojęcia o zasadzie działania jakiegokolwiek wykrywacza VLF więc gdzie tu mowa o ustawieniach.
Klucznik Napisano 8 Maj 2015 Napisano 8 Maj 2015 Dzięki za wsparcie,rozumiem ze są na swiecie tacy ktorzy wiedza wszystko najlepiej nie potrafia podyskutowac kulturalnie, a reszta to wg nich żel.Polatalem dzis z deusem pod liniami wysokiego napięcia,spokoj,na sens. 98-bo tak chodze zadnych fałszywych sygnałow.Wlączylem zapasowca Fishera-tanszego-nie da sie chodzic nawet na polowie sensivity,podobnie jest z Euroace.Chodze na p5 podciagam czulosc na 98,tony 4,częst.8 to mi najbardziej spasowalo,wole rzeczy grubsze.Z dluzszych doswiadczen widze ze na Jurze nie trzeba pompowac,90 to idelna wartosc.Klucznik z Klucz
Pro-Digger Napisano 8 Maj 2015 Napisano 8 Maj 2015 VLF bueheh Senemedar ,proszę cię , znów się naczytał wątków o panach co składają wykrywacz na odkrywcy i pajacujesz ,idź komuś łuski identyfikować lepiej ,przestań udzielać się w moich wątkach w końcu ,bo twoje posty nic nie wnoszą ,tym bardziej w temacie Deusa .Popracuj nad swoim Fisherem bo ci wszystko powyciągam jak będzie tak dalej i nie fisiuj znawcy ,bo Euroace zbierałem więcej jak ty,zresztą mam świadków.Nie masz tutaj co szukać tutaj tematem są ustawienia Deusa ,z tego co mi wiadomo nie posiadasz takiego ,i posiadać nie będziesz ,bo mam go ja ,a że ja go mam to wiadomo było że będziesz próbował zbagatelizować jego moce i wszystko przestawić do górny nogami ,he daj spokój ,ruszaj w teren chłopie bo ostatnio więcej strugasz znawcę na forach niż jesteś w terenie.Dasz bór.
Senemedar Napisano 8 Maj 2015 Napisano 8 Maj 2015 Idź komuś łuski identyfikować? co to ma z deusem wspólnego? Klucznik ma racje pyskujesz za dużo a guzik wiesz i umiesz..a najlepsze że w realu udowadniane przeze mnie jest ci to za każdym razem (na marginesie to ty nawet głupiej łuski nie potrafisz zidentyfikować)Tak się składa kłamczuszku że to nie twój wątek, a twój ostatni post dodatkowo same kłamstwa a poza tym:1.nie kopiesz wcale na starych miejscówkach tych co chodziłeś tylko piszesz tak i wychwalasz tego deusa, po co kłamiesz.2. masz słuchawki na kablu... w deusie więc co ty za bzdury wypisujesz o jakiejś tam bezprzewodowości i komforcie .3.Popracuj nad swoim Fisherem bo ci wszystko powyciągam jak będzie tak dalej i nie fisiuj znawcy ,bo Euroace zbierałem więcej jak ty,zresztą mam świadków.Rozśmieszasz mnie chłopie kłamiesz jak najęty, nie muszę nic pracować bo wciągam cię na dzień dobry nawet z tym swoim deusem, co ty nie pamiętasz? po co kłamiesz ostatnio miałeś pare razy dowód, kopiesz blaszkę 5x5 i mówisz sygnał monetkowy"...4.Nie masz tutaj co szukać tutaj tematem są ustawienia Deusa.. No właśnie ustawienia deusa a nie twój monolog że deus to bóg wykrywaczy. Ustawienia o których ty nie masz zielonego pojęcia, żeby nie było znam cię byliśmy nie raz w terenie.Nic tu nie szukam piszę jedynie że kłamiesz a deusa mogłem kupić jak tylko wyskoczył. Jak ty nie wiedziałeś co to wykrywacz..Lecz po przeczytaniu i przestudiowaniu choćby wątków z tego forum stwierdziłem że nie opłaca się przesiadka z F75 i zostałem przy swoim..
Pro-Digger Napisano 8 Maj 2015 Napisano 8 Maj 2015 Z tego co wiem tO TAK NAPRAWDĘ 5 lat fishera swojego nie rozgryzłeś,widzisz ,nie ważny jaki wykrywacz ,ale jaki operatór,już cie przeskoczyłem dwa razy chłopie ,ogarnij się jak ty siedzisz na forach to ja latam do sąsiada ,nie potrzebuje mazgaja .Mów i pisz co chcesz ,ty nie masz pojęcia co ja wiem ,i nie bądź wróżką tutaj ,i nie mów mi co ja wiem o moim wykrywaczu ,po prostu przyznaj się jak Euroace cie kosiłem ,i jaką masz zawiśc teraz że sobie jeszcze w dodatku Deusa kupiłem ;-),i jak mi wciskałeś że jego nie zrozumiem bo taka mega mAszyna skomplikowana zresztą jak każdy wykrywacz według ciebie, itd żeby mnie odciągać od zakupu. Widzisz dla mnie to pikuś ,i chyba chłopie do końca się z tym pogodzić nie możesz ,pamiętaj że już czerwoną kartke dostałeś ,te twoje ataki nie mają sensu.W dodatku rozwalasz mi wątek na temat ustawień ,wątek nie był skierowany do ciebie, ALE OCZYWIŚĆIE nie DAŁEŚ ZA WYGRANĄ I MI TU PSIOCZYSZ ZRESZTĄ jak klucznik ,jego posłuchamy bo wykrywacz posiada i jak coś odkrył ciekawego,czy nawet jakieś wady to ok ale niech nie błądzi bo co kto zapyta o konkrety to cisza.
Senemedar Napisano 8 Maj 2015 Napisano 8 Maj 2015 To jest wątek o ustawieniach wykrywacza deus xp a nie o przechwałkach na jego temat. Jako ieużytkownik" deusa xp ale osoba będąca z nim ostatnio kilka razy w terenie choćby na nocnym polu w czy to nawet przy jednym dołku. Widzę że nie jest jakimś bogiem pośród innych wykrywaczy i w niczym nie przewyższa choćby 6 letniego dobrego wykrywacza w którym nie potrzebna jest żadna aktualizacja by mógł nazwijmy to stawać w szranki z deusem po jakiś najnowszych aktualizacjach i w czymś mu ustępował. Więc po co ta gloryfikacja ty nie jesteś pierwszym który go kupił, mieli go ludzie którzy mają dziedzinie wykrywacze" duże doświadczenie i wiedzą jak działa wykrywacz" metalu i go sprzedawali. Co niektórzy bardziej obcykani po jego przestudiowaniu nie dali się naciągnąć na jego zakup. Opisy które ty przedstawiasz nie mają nic wspólnego z jakimiś tam profesjonalnymi nastawami no bo co ty tam regulujesz... Chodzisz na goldmaxie i tyle coś tam pozmieniasz a tak naprawdę nie widać żadnej przewagi w terenie czy głębszy czy bardziej czuły, NIC. Wszystko co piszesz w ostatnim poście to kłamstwa i bzdury.. tego co wiem".. Znasz mnie latasz ze mną, nie raz patrzałeś w ekran.. i na odwrót, nawet kopiąc deusem mówiłeś sygnał monetkowy :) a Ja podchodziłem i mówiłem blaszka.. Czego Ja niby nie wiem po 5 latach w F75? reszty nie komentuje. Każdy kto ma jakieś pojęcie o sprzęcie to doskonale wie że euro ace to ty nawet do pięt nie mogłeś w terenie dorastać więc jaka mowa o koszeniu mnie. Latasz do Niemiec w miejsca gdzie nikt nigdy nawet chińczykiem nie machał a piszesz o cudownych zdolnościach deusa i w wątkach że na tych samych miejscówkach wyciągasz po euro ace.. dużo z tych kłamstw można by jeszcze użytkownikom uzmysłowić.
Senemedar Napisano 9 Maj 2015 Napisano 9 Maj 2015 Żeby było śmieszniej ten cały deus został wybrany po obejrzeniu kilku filmów na you tube. Nie będę pisał czym się kupujący sugerował bo on do dzisiaj tego nie wie a jedynie coś mu się wydaje. Przed zakupem jakiegokolwiek wykrywacza z wyższej półki zaproponowałem i przyniosłem mu do przeczytania instrukcję od swojej wykrywki. By mógł zrozumieć jak działa coś profesjonalnego co się liczy jakie funkcje, czym się sugerować podczas wyboru jakiegoś wykrywacza. Pokazałem też testy w odkrywcy gdzie występowały f70, f75, t2 by mógł zobaczyć, porównać bo była okazja kupić również używkę prawie nową f70 w bardzo dobrej cenie. Miesiąc minął i niczego nie przeczytał oglądał filmy na yt... Prawda jest taka że widząc jego niechęć do jakichkolwiek sprzętów poza deusem później po złości już wciskałem mu tego deusa a on się złapał jak młody pelikan (o czym zresztą go informowałem nim kupił). Więc jak taki koleś może pisać o jakiś profesjonalnych nastawach itd. Zresztą gdybym mu nie powiedział to kupił by goldmaxa bo nawet nie wiedział że to jeden z programów deusa..
Pro-Digger Napisano 9 Maj 2015 Napisano 9 Maj 2015 Ty mi nic nie sygerowałeś ,a Deusa odradzałeś do końca ,sam już siebie okłamujesz? Goldmax ,program Deusa bueheh ,to akurat na każdym filmiku można się dowiedzieć, ameryki nie odkryłeś ,ty mi nic nie powiedziałeś ,bo nigdy o rady ciebie nie pytałem.Bo jesteś za słaby ,To był mój wybór ,zresztą przemyślany .A o zasadach działania wykrywacza to się dowiadujesz ,przyznaj się że chciałeś mi fishera f70 za 3500 używke wcisnąć od ziomka z aukcji,zamiast Deusa .Po prostu żal ci d... ściska że przed tobą wyrósł taki kolos ,co sika na twoje rady i sam chodzi i kosi ,jak cie nei zabiorę to ty po pół roku w domu siedzisz i tylko oczerniasz ludzi na forach,nie mścij się panem nie jesteś ,ani żadnym specem .Przez rok miałęm więcej wypadów jak ty przez te swoje 5 lat .Zreszta widać po ilości sreberek ,nawet po ostatnich wypadach ,kto jak kosi.Widzisz jakbys był normalny i mógł do Niemiec ze mną jeździć to tez bys miał .A że się zachowujesz jak nadęty baran ,który jako jedyny na świecie wie jak działa wykrywacz ,i nikt inny się dowidzieć nie potrafi bo to zbyt skomplikowane i takie mega trudne ,to się nei dziwie że do dziś dzień sobie formata na komputerze nie potrafisz zrobić .
Pro-Digger Napisano 9 Maj 2015 Napisano 9 Maj 2015 Niech jakiś admin weźmie się za tego żałosnego Senemedara ,usunie te posty które nic nie wnoszą,bo normalnie nie można o ustawieniach własnego wykrywacza popisać ,cezar81 dostał już czerwoną kartke i nie powinno go tutaj już być, nawet jako Senemedar, te ataki jego to już nie pierwszy raz.Kolega Handrich miał rację ,że się nie udziela ,bo co ktoś napisze o Deusie to jakieś ataki ,złośliwych ludzi którym się wydaje że są znawcami już nawet wykrywek których w rękach nie mieli .
Pro-Digger Napisano 9 Maj 2015 Napisano 9 Maj 2015 Acha i nie kosze terenów po Euroace ale i po tobie chłopie też bo 5 lat chodzisz nie znając swojego wykrywacza bo jest zbyt skomplikowany ,taki mega ,mega skomplikowany,a dla mnie to jak pilot od tv ,no ale z tego co wiem to nigdy głowy do nauki nie miałeś ,bo już szkoła średnia to dla ciebie były za wysokie progi .
Senemedar Napisano 9 Maj 2015 Napisano 9 Maj 2015 Żal mi cie chłopie nigdy nie skończysz pienić.. psychole widać u ciebie w rodzinie to normalka, według mnie żółta kartka należy ci się jak najbardziej za to ubliżanie o pomijając już kłamstwa które piszesz..
Pro-Digger Napisano 9 Maj 2015 Napisano 9 Maj 2015 Tak tak ,zamontowałeś mi kamere w wykrywce ,wiesz gdzie chodze co gdzie znajduje, co umiem i wiesz nawet co myśle !!! Wróżka po podstawówce ha !!
Pro-Digger Napisano 9 Maj 2015 Napisano 9 Maj 2015 Przypominam panie Senemedar ,ze w tym wątku nie masz nic do powiedzenia ,tylko napisałeś tutaj żeby mnie oczerniać i innych Deusowców ,przecież Deusa nie posiadasz i nieznasz sie. To po co ciebie tyle tutaj ,psujesz tutaj czyjś wątek ,jakbyś zauważył nawet że to nie jest mój wątek. To ja na ciebie nie pisałem ,to ty zaczełeś swoje ataki ,ja się tylko bronie przed zazdrośnikiem, który nie może się pogodzić że już jego Fisher i brak umiejętności ,nie dają rady Deusowi. I nie zarzucaj mi kłastw bo wróżką nie jesteś ,i nie wiesz co gdzie i jak .A nawet jakbyś wiedział to i tak byś nie uwierzył bo twoje durne ego tego nie dopuści.
Klucznik Napisano 9 Maj 2015 Napisano 9 Maj 2015 ProDiger,masz taką piękną ksywkę,a prosze Cie zachowuj sie merytorycznie bez osobistych wycieczek.Tu na forum chcemy byc rodziną poszukiwaczy,nigdy w realu nie spotkalem takiej agresji wsrod nas,przeciwnie w razie potrzeby pomoc,rzeczowosc.Co do ustawien Deusa to tu raczej nie ma problemu dla gostka co umie wysłac SMS-a.Koledzy co jest grane? w Warszawie ma w sklepie do wziecia 1000 Deusow,drugi Sląsku ma następny 1000 Deusow.PRZYPADEK?Interpretujcie to jakos na plus lub jako pęknięta bańkaKlucznik z Klucz.
Senemedar Napisano 9 Maj 2015 Napisano 9 Maj 2015 No i widzisz człowieczku dalej mnie oczerniasz i pomawiasz.. Chodziłeś ze mną do podstawówki, zawodówki, dalej nie wiem do technikum elektrycznego dziennego się chyba nie załapałeś? Poszedłeś do wieczorowego ogólniaka bo jak pamiętam w szkole nawet nie potrafiłeś skrzynki SKA zmontować (zresztą ściągałeś na PTIKM i elektrotechnice ode mnie..). Potopu nie oglądałeś więc pojęcie skończ waść, wstydu oszczędź" nie jest ci znane..Przy odrobinie inteligencji znalazł byś nie jeden wątek gdzie deus opisany jest dokładnie a ty w tym szukasz doświadczeń? Pewnie większość z tych co kupiła deusa już dawno się go pozbyła (a taki to miał być super wykrywacz).. dlatego cisza. Przecież oboje wiemy że ty nie masz pojęcia o podstawowej obsłudze jakiegokolwiek wykrywacza (pomijając ace350 tu nic nie regulujesz, 2 kwadraciki...) pojęcia: sygnał wiodący,balans czy tłumik gruntu i inne zagadnienia związane z obsługą jakiegokolwiek wykrywacza są ci obce. Co ty tu tłumaczysz od czego jest sensitivity w wykrywaczu.. Do powiedzenia mam tyle co pisałem, deus nie wyróżnia się niczym na tle innych dobrych wykrywaczy nawet tańszych i starszych, przykładów można by podawać wiele. Mój pierwszy post nie miał tutaj nikogo atakować tylko uświadomić że rzeczy które piszesz nijak mają się do prawdy. Poza tym co przepisałeś z instrukcji.. Czy ty w ogóle czytasz co piszesz. Byłem z tobą mnóstwo razy w terenie ostatnio już z deusem i jak widziałem niczym nie jesteś w stanie mnie zadziwić, głębiej, szybciej, lepiej? nic z tych rzeczy. Kłamiesz jak Pinokio oboje to wiemy o tych samych miejscówkach z których tyle fantów, o tym że nie umiem obsługiwać f75 od pięciu lat, o wszystkim co tu wypisujesz ale nie chce mi się kilkunastu punktów i sprostowań do tego robić. W przeciwieństwie do ciebie znam kilka osób z tego forum a niektóre i nawet znają ciebie bo i byliśmy wspólnie itd. i wiedzą co Ja wiem i co potrafię i wiedzą że ty bajki opowiadasz bo tobie bardzo często nazwijmy to wydaje się" nie mowa to już o deusie.. PS. nie pisz do mnie smsów teraz jak to pisze i nie tłumacz się kto tam jest po zawodówce bo to widzisz magiczny trójkąt, kumple twoi, nie wiem czy można ich tak nazwać to powinni cię olać za to że jesteś taki dwulicowy kłamczuch i na zmianę wszystkim po kolei dupę obrabiasz.. Ja tak właśnie dzisiaj zrobiłem.
brodkasz Napisano 9 Maj 2015 Napisano 9 Maj 2015 Klucznik tak powiedz szczerze, merytorycznie to ani jeden ani drugi się nie zachowuje. Zaś ty pochwalony przez jednego, drugiego atakujesz :)A co do Senemedera i Pro-Digera. Panowie spotkajcie się w realu, na ubitej ziemni, dajcie sobie po razie i sprawę wyjaśnicie :)Pozdrawiam Brodkasz.
Senemedar Napisano 9 Maj 2015 Napisano 9 Maj 2015 brodkasz mój koleżka pojęcia nie ma nawet o tym ace 350 bo tam zresztą nie ma o czym pojęcia mieć. Teraz kupił deusa i zaczął udawać że coś wie, nie wiem na ile ty świecisz w świecie wykrywaczy ale przeczytaj sobie dokładnie jego posty co pisze i o czym... same bzdury albo rzeczy jasne zupełnie dla każdego kto ma jakiekolwiek pojęcie. Znam go od podszewki wiem że nic nie świeci już tym bardziej w jakiś tam ustawieniach zaawansowanych. Deusa odpalasz jak euro ace i prawie każdy inny, włączasz i szukasz i znajdziesz nic jeśli coś tam jest. A to co on tam zmienia to zbędne pierdoły zresztą on pisze a to same ściemy. Prawdziwy użytkownik zadał by mu jakieś pytanie o deusie to zagięty by został na bank.. spotykać się na utwardzonym nie ma sensu bo gość tak odporny na wiedzę że niczego by to nie wytłumaczyło..
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.