Skocz do zawartości

Ktory najlepiej wybrac?

nowy123

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Sobota - w akcji EuroAce, Ace 250, Solfernus, AtPro, Troy, jakiś jeszcze made in USA - nazwy nie pamietam" ... najwięcej monet nakopał kolega żółtym kanarkowcem 250tką....
  • Odpowiedzi 59
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
Lepiej takich zabawek nie kupować ,a kupić dozbierać kasy dobry wykrywacz nie masówkę markietową"
No tak...w zasadzie słuszna uwaga. Z całą pewnością taki sprzęt za 4-5tys zł będzie lepszy od marketowego kanarka.
Prywatnie sam uważam, że żółte kanarki to zabawki - jednak taką zabawką nie jeden kopacz amator u progu swojej pasji potrafi wykopać na tym samym polu więcej ciekawych fantów aniżeli wytrawny, doświadczony kopacz dzierżący w dłoni profesjonalny" sprzęt... Sam ostatnio miałem okazję się o tym wielokrotnie przekonać.
Nie ma sensu porównywać wykrywaczy - szczególnie nie określając kryteriów cenowych.
Śmieszą mnie rady fachowców, którzy nie mając porównania oceniają ten czy inny wykrywacz. Na forum jest tak mało rzeczowych i merytorycznych opinii o danym modelu osób użytkujących te modele i mających odniesienie do innych z którymi je porównują. Odnoszę wrażenie, że większość powiela stereotypy i niesprawdzone informacje o sprzętach na temat których się wypowiadają.
Moja rada - nie słuchajcie rad nieznanych wam przypadkowych osób, czytajcie informacje o sprzętach na wielu forach, nie ulegajcie chwilowym modom i presji środowiska. Podstawa to czytanie, czytanie i jeszcze raz czytanie wielu wątków i tematów o wykrywaczach. Wszystko co miało być powiedziane jest już wielokrotnie napisane. Należy jedynie wyłuskać z setek wypowiedzi userów te, które są rzeczowe i merytoryczne. A wówczas sami pozyskacie niezbędną wiedzę w oparciu o którą będziecie mogli sami dokonać tego właściwego wyboru.
Ja tak zrobiłem i nie żałuję. Raz jeden jedyny zwróciłem się w tym wątku o pomoc przy wyborze sprzętu. nikt nie raczył świeżakowi" nic sensownego zaproponować - sam jednak odszukałem w natłoku wielu sprzecznych wypowiedzi informacje, które pozwoliły mi na optymalny wybór sprzętu, który z każdym dniem potwierdza, że spełnia całkowicie moje oczekiwania. Wybór padł na sprzęt który kosztuje zaledwie 1tys. zł. Na polu, po którym setki razy profesjonaliści wraz ze swymi profesjonalnymi sprzętami wyciągnęli wszystko co było do wyciągnięcia, mi udało się bez większego wysiłku wyciągnąć hełm niemiecki, puszkę z maską p-gaz, kompletną rurę, kilkadziesiąt przeróżnych monet, łusek większych i mniejszych. Dzisiaj dla odmiany na tym samym polu w przeciągu zaledwie 1,5h chodzenia wyciągnąłem m.in. to co na zdjęciu:
https://plus.google.com/u/0/109025960185727034570/posts/Y6SHKd6CMfC?pid=6068567697903576946&oid=109025960185727034570
A pole wedle profesjonalistów miało być jałowe...
Dla niezorientowanych - ten przedmiot na tle łusek to złoty sygnet - potwierdzone u jubilera :-)
Napisano
Sorki, że piszę kolejny wpis - można jakoś edytować już napisane posty?
Poniżej link pokazujący to, co omijają zawodowcy swoimi super hiper sprzętami a co wykopują amatorzy za pomocą swoich marketowych zabawek:
https://plus.google.com/u/0/109025960185727034570/posts/dNvDATPnvjC?pid=6066817842340667186&oid=109025960185727034570
Pod spodem zalegała jeszcze kompletna rura...
Napisano
Benekpe skończ już to ordynarne reklamowanie Tekneticsa, bo zaczynasz być śmieszny. Takie wielkie łuski to MD by wyciągnął, więc nie pisz, że fachowcy byli i nie znaleźli na przechodzonym polu. Hełmy i cuda wianki też ? Nie wciskaj ludziom ciemnoty, założyłeś to konto chyba by sobie sprzedaż zwiększyć.
Jak żółty kanarek to zabawka to czym jest Teknetics z folią zamiast wyświetlacza ??
Napisano
https://mail.google.com/mail/u/0/#sent/148e1f9cdefa31d2?projector=1

Irytują mnie teksty, w których ludzie wyśmiewają sie ze sprzętów, które jeśli nie kosztują grubo ponad 2tys. zł są dla nich marketowymi zabawkami. Jednocześnie życie pokazuje, że te niepozorne zabaweczki potrafią czasami więcej niż niejeden drogi sprzęt w niewłaściwych rękach. Ludzie na wyrost kupują i w niebogłosy reklamują swoje drogie cacka, gdy tymczasem ktoś inny taką marketową zabawką jest w stanie im dorównać.
W tym dniu, kiedy ja wykopałem ten hełm, kolega kanarkiem wyciągnął kolejny - dla odmiany radziecki - wkleić linka do fotek?
Nigdy nie reklamowałem i nie zamierzam nic reklamować na publicznym forum - jeśli ktoś to tak odebrał - to jego problem. Ja jedynie rzetelnie opisuję wrażenia z urzytkowania sprzętu - tylko i wyłącznie - w przeciwieństwie do innych, którzy swoje opinie opierają na zaczytanych w necie tekstach. Na tym forum jestem już parę lat - i moim zamiarem nigdy nie było i nie będzie reklamowanie czegokolwiek. Każdy z nas ma prawo do wyrażania swoich opinii, bez względu na to czy są one dla innych niewygodne czy nie...Niech każdy kupuje sprzęty na miarę swoich możliwości i oczekiwań.
Pozdrawiam, tyle z mojej strony w tym wątku.
Napisano
https://plus.google.com/u/0/109025960185727034570/posts/dNvDATPnvjC?pid=6066817842340667186&oid=109025960185727034570#109025960185727034570/posts/dNvDATPnvjC?pid=6066817842340667186&oid=109025960185727034570

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie