sturmpanzer73 Napisano 28 Luty 2013 Autor Napisano 28 Luty 2013 i jeszcze raz skarby :)wewnątrz obrączki napis DOUBLE.H!kolega znalazł taką samą, do tego medalik, srebrny krzyżyk inną broszkę, kupę hitlerków i srebrną obrączkęogólnie bogato w hitlerki, ani jednej łuski ale gęba radosnapozdro.
sturmpanzer73 Napisano 1 Marzec 2013 Autor Napisano 1 Marzec 2013 dzisiaj skromniej ale też nieźle :)
sturmpanzer73 Napisano 1 Marzec 2013 Autor Napisano 1 Marzec 2013 odznaka dobrego cekaemisty, noszona na rękawieoczywiście II RP :)))))
sturmpanzer73 Napisano 1 Marzec 2013 Autor Napisano 1 Marzec 2013 byłbym zapomniał jeszcze ołowiana pieczęćbjar_1, dzięki :) szybki jesteś :)pozdrowionka
bjar_1 Napisano 1 Marzec 2013 Napisano 1 Marzec 2013 Oczywiście piękny ckm, a nie pruskie guziki! ;)Ja trafiłem kiedyś tylko 2 aboje" odłamane od całości, no ale kompletny to fajna rzecz! Gratsy!
sturmpanzer73 Napisano 1 Marzec 2013 Autor Napisano 1 Marzec 2013 bjar_1 jeszcze raz dzięki :) poszliśmy dzisiaj tak na próbę na starą miejscówę, ślady po butach i dołkach jeszcze od zeszłego roku, glapsko po pachy, a tu nagle coś takiego, ciśnienie że pikawa mało nie wyskoczyła. Odznaka była tylko trochę zgięta wpół, leżała obok śladów butów prawie na wierzchu :), podejrzewam że limit na farta w tym roku już został wyczerpany hehehe pozdrawiam
sturmpanzer73 Napisano 3 Marzec 2013 Autor Napisano 3 Marzec 2013 wczorajsze gościnne występy u kolegów z zaprzyjaźnionego miasta :)
sturmpanzer73 Napisano 3 Marzec 2013 Autor Napisano 3 Marzec 2013 na koniec, krótko przed wyjazdem trafiło mi się miejsce :)to tylko kropelka z tego co wyszło z dziury. Fantom nie było końca. Koledzy dziś dokańczają.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.