Michal_kochanek Napisano 3 Styczeń 2013 Autor Share Napisano 3 Styczeń 2013 Witajcie, prosiłbym o zdatowanie przedmiotów.Zdjecie 1,2: Przypomina nóżkę od kubka, wazy. Było posrebrzane. Zdjęcie 3,4,5: Przypomina uszko od jakiegoś przedmiotu (miska, kubek). Wygląda na ręczną robote.Zdjęcie 6: Nie mam pomysłuZdjęcie 7,8: Przypomina cżęść sztućca ale wykonane z cynku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michal_kochanek Napisano 3 Styczeń 2013 Autor Share Napisano 3 Styczeń 2013 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michal_kochanek Napisano 3 Styczeń 2013 Autor Share Napisano 3 Styczeń 2013 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michal_kochanek Napisano 3 Styczeń 2013 Autor Share Napisano 3 Styczeń 2013 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michal_kochanek Napisano 3 Styczeń 2013 Autor Share Napisano 3 Styczeń 2013 7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michal_kochanek Napisano 3 Styczeń 2013 Autor Share Napisano 3 Styczeń 2013 8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemo12 Napisano 3 Styczeń 2013 Share Napisano 3 Styczeń 2013 ten element sztućca" pochodzi od mosiężnej łyżeczki. Mam taką całą u siebie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zebu74 Napisano 3 Styczeń 2013 Share Napisano 3 Styczeń 2013 Przedmiot nr3 przypomina mi uszko od świecznika,trafiłem coś podobnego,było zamocowane tam gdzie strzałka ale odpadło bo stalowy nit przegnił. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robroy3801 Napisano 4 Styczeń 2013 Share Napisano 4 Styczeń 2013 witam.dołączam się do pytania o przedmiot na zdjęciu nr.6 ponieważ znalazłem takie samo .pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michal_kochanek Napisano 3 Styczeń 2013 Autor Share Napisano 3 Styczeń 2013 Witajcie, prosiłbym o zdatowanie przedmiotów.Zdjecie 1,2: Przypomina nóżkę od kubka, wazy. Było posrebrzane. Zdjęcie 3,4,5: Przypomina uszko od jakiegoś przedmiotu (miska, kubek). Wygląda na ręczną robote.Zdjęcie 6: Nie mam pomysłuZdjęcie 7,8: Przypomina cżęść sztućca ale wykonane z cynku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michal_kochanek Napisano 3 Styczeń 2013 Autor Share Napisano 3 Styczeń 2013 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michal_kochanek Napisano 3 Styczeń 2013 Autor Share Napisano 3 Styczeń 2013 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pytanie
Michal_kochanek
Witajcie, prosiłbym o zdatowanie przedmiotów.
Zdjecie 1,2: Przypomina nóżkę od kubka, wazy. Było posrebrzane.
Zdjęcie 3,4,5: Przypomina uszko od jakiegoś przedmiotu (miska, kubek). Wygląda na ręczną robote.
Zdjęcie 6: Nie mam pomysłu
Zdjęcie 7,8: Przypomina cżęść sztućca ale wykonane z cynku.
11 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.