Michal_kochanek Napisano 3 Styczeń 2013 Autor Napisano 3 Styczeń 2013 Witajcie, prosiłbym o zdatowanie przedmiotów.Zdjecie 1,2: Przypomina nóżkę od kubka, wazy. Było posrebrzane. Zdjęcie 3,4,5: Przypomina uszko od jakiegoś przedmiotu (miska, kubek). Wygląda na ręczną robote.Zdjęcie 6: Nie mam pomysłuZdjęcie 7,8: Przypomina cżęść sztućca ale wykonane z cynku.
przemo12 Napisano 3 Styczeń 2013 Napisano 3 Styczeń 2013 ten element sztućca" pochodzi od mosiężnej łyżeczki. Mam taką całą u siebie.
zebu74 Napisano 3 Styczeń 2013 Napisano 3 Styczeń 2013 Przedmiot nr3 przypomina mi uszko od świecznika,trafiłem coś podobnego,było zamocowane tam gdzie strzałka ale odpadło bo stalowy nit przegnił.
robroy3801 Napisano 4 Styczeń 2013 Napisano 4 Styczeń 2013 witam.dołączam się do pytania o przedmiot na zdjęciu nr.6 ponieważ znalazłem takie samo .pozdrawiam.
Michal_kochanek Napisano 3 Styczeń 2013 Autor Napisano 3 Styczeń 2013 Witajcie, prosiłbym o zdatowanie przedmiotów.Zdjecie 1,2: Przypomina nóżkę od kubka, wazy. Było posrebrzane. Zdjęcie 3,4,5: Przypomina uszko od jakiegoś przedmiotu (miska, kubek). Wygląda na ręczną robote.Zdjęcie 6: Nie mam pomysłuZdjęcie 7,8: Przypomina cżęść sztućca ale wykonane z cynku.
Pytanie
Michal_kochanek
Witajcie, prosiłbym o zdatowanie przedmiotów.
Zdjecie 1,2: Przypomina nóżkę od kubka, wazy. Było posrebrzane.
Zdjęcie 3,4,5: Przypomina uszko od jakiegoś przedmiotu (miska, kubek). Wygląda na ręczną robote.
Zdjęcie 6: Nie mam pomysłu
Zdjęcie 7,8: Przypomina cżęść sztućca ale wykonane z cynku.
11 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.