MilKam88 Napisano 30 Grudzień 2012 Autor Share Napisano 30 Grudzień 2012 Witam,dzisiaj wyszła połówka polskiego nieśmiertelnika. Wydaję mi się, że wygrawerowane sygnatury to KIP N lub Ń 184. Czy można powiedzieć coś więcej na temat tego nieśmiertelnika?Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MilKam88 Napisano 30 Grudzień 2012 Autor Share Napisano 30 Grudzień 2012 Witam,dzisiaj wyszła połówka polskiego nieśmiertelnika. Wydaję mi się, że wygrawerowane sygnatury to KIP N lub Ń 184. Czy można powiedzieć coś więcej na temat tego nieśmiertelnika?Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MilKam88 Napisano 30 Grudzień 2012 Autor Share Napisano 30 Grudzień 2012 W zaznaczonych kółkach też widać zarysy sygnatur, jednak bardzo słabo. Wydaje mi się, że w kółku na wysokości napisu KIP jest oznaczenie grupy krwi bo widzę tam RH2, ale mogę się mylić. Dolnego napisu nie jestem w stanie w ogóle rozszyfrować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MilKam88 Napisano 30 Grudzień 2012 Autor Share Napisano 30 Grudzień 2012 Rewers. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pytanie
MilKam88
Witam,
dzisiaj wyszła połówka polskiego nieśmiertelnika. Wydaję mi się, że wygrawerowane sygnatury to KIP N lub Ń 184. Czy można powiedzieć coś więcej na temat tego nieśmiertelnika?
Pozdrawiam.
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.