HASAG40 Napisano 29 Grudzień 2012 Autor Napisano 29 Grudzień 2012 witam dzisiaj będąc na spacerku znajomi trafili taką skrzynaczkę przybornik?skrzynka metalowa jak na minę widać nawet okrągłe denko ale po otwarciu byłem miło zaskoczony:-)może panowie ktoś wie co to?
HASAG40 Napisano 29 Grudzień 2012 Autor Napisano 29 Grudzień 2012 w środku drewniane koło w nim różne części po prwaej taki okrągły zegar chyba do ciśnieni?po środku jakiś zawór czy reduktor kilka drobnych elementów oraz wężyk wokół zawinięty i kilka kluczy u góry których nie widac na fotce całość mocowana na dwa zawiasy posiada rączkę do transportu wszystko w zielonkawym malowaniu
Jabol1944 Napisano 29 Grudzień 2012 Napisano 29 Grudzień 2012 Niemiecka skrzynka na manometry. http://wehrmachtskrzynki.hostzi.com/Metalowe/Skrzynki%20i%20pojemniki%20na%20inne%20wyposarzenie/Skrzynka%20na%20manometry.htm
HASAG40 Napisano 29 Grudzień 2012 Autor Napisano 29 Grudzień 2012 dzięki to dokładnie to już moja ciekawość jest zaspokojona a i wiedza większa w temacie:-)
Pytanie
HASAG40
witam dzisiaj będąc na spacerku znajomi trafili taką skrzynaczkę przybornik?skrzynka metalowa jak na minę widać nawet okrągłe denko ale po otwarciu byłem miło zaskoczony:-)może panowie ktoś wie co to?
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.