pablo1152 Napisano 28 Grudzień 2012 Autor Napisano 28 Grudzień 2012 Wiem o nim tylko tyle że jest opisany w katalogu medali religijnych Rewolińskiego, czy jest ktoś kto ma dostęp do reprintu tego katalogu i mógłby mi napisać jego opis? pozycja prawdopodobnie 446.
pablo1152 Napisano 28 Grudzień 2012 Autor Napisano 28 Grudzień 2012 Wiem o nim tylko tyle że jest opisany w katalogu medali religijnych Rewolińskiego, czy jest ktoś kto ma dostęp do reprintu tego katalogu i mógłby mi napisać jego opis? pozycja prawdopodobnie 446.
tyfus Napisano 28 Grudzień 2012 Napisano 28 Grudzień 2012 chociaż kształtem pasuje do 442 - różnice są, a mianowicie przy poz. 442 nie ma aniołów.z kolei poz. 446 bardziej pasuje, ale kształt zupełnie inny.
Pytanie
pablo1152
Wiem o nim tylko tyle że jest opisany w katalogu medali religijnych Rewolińskiego, czy jest ktoś kto ma dostęp do reprintu tego katalogu i mógłby mi napisać jego opis? pozycja prawdopodobnie 446.
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.