Skocz do zawartości
  • 0

Bagnety

Miki97

Pytanie

Napisano

Witam :) Jestem młodym poszukiwaczem , i chciałbym dowiedzieć się coś więcej o moich bagnetach , mniej więcej wiem z jakich epok pochodzą ale chciałbym o to zapytać ekspertów :) Również chciałbym się dowiedzieć czy wszystkie są oryginałami czy wśród nich są jakieś falsyfikaty

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam :) Jestem młodym poszukiwaczem , i chciałbym dowiedzieć się coś więcej o moich bagnetach , mniej więcej wiem z jakich epok pochodzą ale chciałbym o to zapytać ekspertów :) Również chciałbym się dowiedzieć czy wszystkie są oryginałami czy wśród nich są jakieś falsyfikaty

Napisano
zdecydowanie dokup ! tylko dokup oryginalne a nie nowe doróbki. A najlepiej poszukaj jakiś ogryzków żeby miały okładki i zatrzaski bo widzę że też ci ich brakuje
Napisano
Witam
Nie ulepszaj na siłę, matka natura i czas doprowadziły do tego, że wyglądają tak jak wyglądają, ale pomimo takiego wyglądu i tak są piękne, naturalne.
Pozdrawiam Liwiusz66
Napisano
Tylko jak bym miał kupić to nie wiem gdzie dostanę oryginalne stare okładziny :/ i w tym mam mały kłopot.
Pozdrawiam Miki97

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie