piotrek096 Napisano 27 Grudzień 2012 Autor Share Napisano 27 Grudzień 2012 Witam !Znalazłem krzyż z Orłem . Wysokość to ok 2.5cm, szerokość 1.5cm . przez krzyż przechodzi czarna linia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pikami Napisano 27 Grudzień 2012 Share Napisano 27 Grudzień 2012 Znaczy to tyle,że jest to krzyżyk patriotyczny http://www.google.pl/search?q=krzy%C5%BCyk+patriotyczny&hl=pl&client=opera&hs=aWb&tbo=u&channel=suggest&tbm=isch&source=univ&sa=X&ei=GGvcULTiD4SL4gS5_IDIDQ&ved=0CDUQsAQ&biw=1247&bih=819 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek096 Napisano 27 Grudzień 2012 Autor Share Napisano 27 Grudzień 2012 Witam !Znalazłem krzyż z Orłem . Wysokość to ok 2.5cm, szerokość 1.5cm . przez krzyż przechodzi czarna linia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sebo_sek Napisano 27 Grudzień 2012 Share Napisano 27 Grudzień 2012 Ale chyba w szufladzie znalazłeś. To nie jest wykopek i jeżeli kółko nie jest świeżo dorobione to nawet nie jest stare. Zresztą mi się wydaje, że tak czy siak jest to coś współczesnego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OLAS370 Napisano 27 Grudzień 2012 Share Napisano 27 Grudzień 2012 lata 90te,była też wersja z malowaniem na czerwono. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pytanie
piotrek096
Witam !
Znalazłem krzyż z Orłem . Wysokość to ok 2.5cm, szerokość 1.5cm . przez krzyż przechodzi czarna linia.
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.