damian2222 Napisano 25 Grudzień 2012 Autor Share Napisano 25 Grudzień 2012 witamnaszywka kiedyś odpruta z kurtki wiem że kanadyjskich królewskich sił powietrznych mam identyczną jak ta na zdjęciu delikatnie inny wzór ale technika wykonania ta samo i moje pytanie natomiast brzmi jaki okres tej naszywki pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damian2222 Napisano 25 Grudzień 2012 Autor Share Napisano 25 Grudzień 2012 :c odpruta byłą ze skórzanej kurtki kupionej w lumpie za parę zł a jako dzieciak poproszony przez babcię wyrzuciłem tą kurtkę :c :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damian2222 Napisano 25 Grudzień 2012 Autor Share Napisano 25 Grudzień 2012 witamnaszywka kiedyś odpruta z kurtki wiem że kanadyjskich królewskich sił powietrznych mam identyczną jak ta na zdjęciu delikatnie inny wzór ale technika wykonania ta samo i moje pytanie natomiast brzmi jaki okres tej naszywki pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damian2222 Napisano 25 Grudzień 2012 Autor Share Napisano 25 Grudzień 2012 to owa naszywka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pytanie
damian2222
naszywka kiedyś odpruta z kurtki wiem że kanadyjskich królewskich sił powietrznych mam identyczną jak ta na zdjęciu delikatnie inny wzór ale technika wykonania ta samo i moje pytanie natomiast brzmi jaki okres tej naszywki
pozdrawiam
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.