damian2222 Napisano 25 Grudzień 2012 Autor Napisano 25 Grudzień 2012 witamnaszywka kiedyś odpruta z kurtki wiem że kanadyjskich królewskich sił powietrznych mam identyczną jak ta na zdjęciu delikatnie inny wzór ale technika wykonania ta samo i moje pytanie natomiast brzmi jaki okres tej naszywki pozdrawiam
damian2222 Napisano 25 Grudzień 2012 Autor Napisano 25 Grudzień 2012 :c odpruta byłą ze skórzanej kurtki kupionej w lumpie za parę zł a jako dzieciak poproszony przez babcię wyrzuciłem tą kurtkę :c :/
damian2222 Napisano 25 Grudzień 2012 Autor Napisano 25 Grudzień 2012 witamnaszywka kiedyś odpruta z kurtki wiem że kanadyjskich królewskich sił powietrznych mam identyczną jak ta na zdjęciu delikatnie inny wzór ale technika wykonania ta samo i moje pytanie natomiast brzmi jaki okres tej naszywki pozdrawiam
Pytanie
damian2222
naszywka kiedyś odpruta z kurtki wiem że kanadyjskich królewskich sił powietrznych mam identyczną jak ta na zdjęciu delikatnie inny wzór ale technika wykonania ta samo i moje pytanie natomiast brzmi jaki okres tej naszywki
pozdrawiam
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.