czerkies Napisano 22 Grudzień 2012 Autor Napisano 22 Grudzień 2012 Proszę o pomoc w identyfikacji pochodzenia tychże sznurów, wraz z którymi kupiłem współczesny mundur sierżanta. Szukam w google itp, niestety nic nie znalazłem.
wino1939 Napisano 23 Grudzień 2012 Napisano 23 Grudzień 2012 Rezerwa- brakuje beretu z pomponem i chusty.PZdr
topemo Napisano 24 Grudzień 2012 Napisano 24 Grudzień 2012 szwejk,wiosna kolego wiosna.lato jest zółto niebieskie :)I faktycznie jest to śnurek rezerwisty.Sznury wojskowe (polskie) są koloru stalowego (srebrne)
szwejk4 Napisano 24 Grudzień 2012 Napisano 24 Grudzień 2012 jak dla mnie to ten sznur jest niebieski ale ok może dalton jestem:)pozdro.
czerkies Napisano 22 Grudzień 2012 Autor Napisano 22 Grudzień 2012 Proszę o pomoc w identyfikacji pochodzenia tychże sznurów, wraz z którymi kupiłem współczesny mundur sierżanta. Szukam w google itp, niestety nic nie znalazłem.
krzysiek9559 Napisano 22 Grudzień 2012 Napisano 22 Grudzień 2012 takich sznurów z frędzlami rozwalonego pompona to jeszcze nie widziałem.... jakaś chała.
czerkies Napisano 22 Grudzień 2012 Autor Napisano 22 Grudzień 2012 Dlatego też proszę kolegów o pomoc! Tak już kupiłem i w głowie mi się to nie mieści. Czy to mogła być pamiątka rezerwisty?
Pytanie
czerkies
Proszę o pomoc w identyfikacji pochodzenia tychże sznurów, wraz z którymi kupiłem współczesny mundur sierżanta. Szukam w google itp, niestety nic nie znalazłem.
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.