VanWorden Napisano 22 Styczeń 2013 Napisano 22 Styczeń 2013 To jest cewka DD. Z czasem możesz zapolować na koncentryka 950kę, ale zobacz jak Ci się chodzi z elipsą. Niektórzy bardzo lubią. Tracker to według mnie i tak najlepsza inkarnacja MXT, więc się nie przejmuj różnicami, które wcale nie są istotne.No a z licytacjami to dałeś czadu po całości:))PozdrawiamVW
Cowboys From Hell Napisano 23 Styczeń 2013 Autor Napisano 23 Styczeń 2013 Wiem że dałem czadu , tylko żebym jeszcze pamiętał :(Ale trudno stało się.Najwyżej sprzedam, bo kupiłem i tak po zjadlliwych cenach.Postaram się przeciągnąć do wiosny to jak zdąże przed sprzedaniem to zrobię testy w gruncie tych wykrywek.I chyba juz ostatnia prośba o pomoc.Wytłumaczcie mi jak go ustawić (mxt) ,żeby wykorzystać jego możliwości maksymalnie.I w ogóle co do czego tam służy, bo te przełączniki nic mi nie mówią.Pozdrawiam
szpagat Napisano 28 Styczeń 2013 Napisano 28 Styczeń 2013 w poniższym wątku znajdziesz trochę informacji: http://www.odkrywca.pl/pokaz_watek.php?id=697763#13872203maj się ;-)
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.