Vantar Napisano 16 Grudzień 2012 Autor Napisano 16 Grudzień 2012 Witam, prosiłby was drodzy forumowicze o pomoc w określeniu wzoru tej klamry SA, mam pustkę... nie wiem czy to jest II czy III wzór, a może wczesny wyrób ( I - pierwszego wzoru )? Jaką ona ma właściwą nazwę?
Vantar Napisano 16 Grudzień 2012 Autor Napisano 16 Grudzień 2012 Witam, prosiłby was drodzy forumowicze o pomoc w określeniu wzoru tej klamry SA, mam pustkę... nie wiem czy to jest II czy III wzór, a może wczesny wyrób ( I - pierwszego wzoru )? Jaką ona ma właściwą nazwę?
stonson Napisano 16 Grudzień 2012 Napisano 16 Grudzień 2012 na moje oko Klamra SA II wzoru wytłoczka ale też nie jestem pewien
Vantar Napisano 16 Grudzień 2012 Autor Napisano 16 Grudzień 2012 http://myvimu.com/exhibit/13861017-klamra-sa-iii-wzoru-wytloczkatutaj jest wytłoczka, swastyka, wieniec pasują, tylko ten ptaszek się różni :(
Pytanie
Vantar
Witam, prosiłby was drodzy forumowicze o pomoc w określeniu wzoru tej klamry SA, mam pustkę... nie wiem czy to jest II czy III wzór, a może wczesny wyrób ( I - pierwszego wzoru )? Jaką ona ma właściwą nazwę?
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.