Stizek Napisano 8 Grudzień 2012 Autor Napisano 8 Grudzień 2012 Witam mam problem z identyfikacją tych elementów pochwy...OD jakiego kordzika pochodzą? proszę o pomoc
torba5 Napisano 10 Grudzień 2012 Napisano 10 Grudzień 2012 daj dokładne wymiarymi też wygląda na paradny wyjściowy w typie M 71górne okucie wręcz typowe proszę wsiąść po uwagę że wyjściowe nie trzymały się ściśle regulaminu http://www.firearmscollector.com/cat/cat_details.asp?id=568
Stizek Napisano 8 Grudzień 2012 Autor Napisano 8 Grudzień 2012 Witam mam problem z identyfikacją tych elementów pochwy...OD jakiego kordzika pochodzą? proszę o pomoc
bert.F Napisano 8 Grudzień 2012 Napisano 8 Grudzień 2012 Witam ,wygląda jak od niemieckieg prywatnego bagnetu M1871
Stizek Napisano 8 Grudzień 2012 Autor Napisano 8 Grudzień 2012 raczej kolego nie te są o wiele dłuższe
bert.F Napisano 8 Grudzień 2012 Napisano 8 Grudzień 2012 Witam, no to pewnie jakiś niemiecki kordelas np myśliwski
Pytanie
Stizek
Witam mam problem z identyfikacją tych elementów pochwy...OD jakiego kordzika pochodzą? proszę o pomoc
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.