SongoII Napisano 6 Grudzień 2012 Autor Napisano 6 Grudzień 2012 Witam.Ostatnio wyskoczył mosiężny kurek. Wygląda na starszy ze względu na kształ ramion oraz środek. Otwór gwintowany. Wymiary 5,7 cm na 5,7 cm. Jakieś propozycje od czego może to być?
SongoII Napisano 7 Grudzień 2012 Autor Napisano 7 Grudzień 2012 Najgorsze jest to, że wszystkie propozycje pasują :) hehehe... wydaje mi się, że środek najprawdopodobniej miał coś w rodzaju zaślepki. Niestety brak jest jakichkolwiek oznaczeń, znaków wybitych a przedmiot sam w sobie prezentuje się naprawdę ładnie (doszedłem też do wniosku, że może być to część od jakiegoś młynka do pieprzu lub cuś podobnego).Dzięki wszystkim za zainteresowanie.Pozdrawiam.
Hebda Napisano 6 Grudzień 2012 Napisano 6 Grudzień 2012 http://www.czarnybutik.pl/index.php?mode=gallery&subcat=5Podstawka pod sztućce?Post został zmieniony ostatnio przez moderatora Hebda 21:32 06-12-2012
Laiso Napisano 6 Grudzień 2012 Napisano 6 Grudzień 2012 Witam Skoro otwór gwintowany to kurek od armatury raczej odpada gdyż te zazwyczaj w otworku mają wieloklin, wielowpust, tudzież są frezowane jak zwał tak zwał. Pozdrawiam
Rafi94 Napisano 7 Grudzień 2012 Napisano 7 Grudzień 2012 Mi to wygląda na częśc od ruletki takiej jak w kasynach ;p
Pytanie
SongoII
Witam.
Ostatnio wyskoczył mosiężny kurek. Wygląda na starszy ze względu na kształ ramion oraz środek. Otwór gwintowany. Wymiary 5,7 cm na 5,7 cm. Jakieś propozycje od czego może to być?
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.