mauser90r Napisano 5 Grudzień 2012 Autor Napisano 5 Grudzień 2012 Witam.Na następny sezon planuję zakup nowego sprzętu.Do tej pory miałem minelaba sov.Gt .Jest to świetny sprzęt ale ma swoje wady i dlatego przyszła pora na zmiany . Zakres cenowy do 4 tys. zł. Co polecacie , brałem pod uwagę kilka sprzętów np.Minelab safari , explorer , Fisher F75, T2 .A może są jakieś inne warte uwagi.Chodzi mi głównie o kolorową drobnicę typu denarki , szelągi itp. Za wszelkie sugestie będę wdzięczny. Mile widziane wypowiedzi użytkowników sprzętów które wymieniłem .Pozdrawiam
Hebda Napisano 6 Grudzień 2012 Napisano 6 Grudzień 2012 http://www.odkrywca.pl/search/index.php?sq=&ws=txt&id_forum=all
fuks_ag Napisano 6 Grudzień 2012 Napisano 6 Grudzień 2012 Jak możesz opisz te wady, ja z kolei przymierzam się do drobnicowca i biorę pod uwagę minelaby sov wszelkich odmian i typów i interesuje mnie rzetelna świeża informacjaPost został zmieniony ostatnio przez moderatora tyfus 07:51 07-12-2012
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.