Warcraft Napisano 5 Grudzień 2012 Autor Napisano 5 Grudzień 2012 Witam. Mam taki bagnet. Ciężko powiedzieć do czego służy.Dostałem go od wujka dobre 20 lat temu i tak sobie leżał. W końcu postanowiłem się dowiedzieć co to jest. Mi to wygląda na jakiś mieczyk do otwierania listów....
Warcraft Napisano 5 Grudzień 2012 Autor Napisano 5 Grudzień 2012 Witam. Mam taki bagnet. Ciężko powiedzieć do czego służy.Dostałem go od wujka dobre 20 lat temu i tak sobie leżał. W końcu postanowiłem się dowiedzieć co to jest. Mi to wygląda na jakiś mieczyk do otwierania listów....
torba5 Napisano 5 Grudzień 2012 Napisano 5 Grudzień 2012 jakby jeszcze wymiary były podane ,ale na 90 % nożyk do listów
Laiso Napisano 5 Grudzień 2012 Napisano 5 Grudzień 2012 Witam Kat do otwierania listów, ogólnie cepelia. http://www.cepelia.com.pl/Mosiezny_mieczyk_duzy-77.htmlpozdrawiam
Pytanie
Warcraft
Witam. Mam taki bagnet. Ciężko powiedzieć do czego służy.Dostałem go od wujka dobre 20 lat temu i tak sobie leżał. W końcu postanowiłem się dowiedzieć co to jest. Mi to wygląda na jakiś mieczyk do otwierania listów....
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.