gardzio Napisano 3 Grudzień 2012 Autor Napisano 3 Grudzień 2012 witam zakupiłem pokrowiec ,kolor moro dla delty 4000 i z wykonania jestem zadowolony , oraz jakości materiału,przelałem w czwartek pieniądze, dziś jest naprawdę warto.Zwłaszcza że te oferowane u przy zakupie wykrywacza szybko padają. Producent oferuje też do minelabów ,GARETÓW ,TEKNETICSÓW I BODAJŻE FISZERÓW CENA 65 ZŁ PLUS WYSYŁKA.
xen Napisano 3 Grudzień 2012 Napisano 3 Grudzień 2012 No i co z tego, że tak mało kulturalnie zapytam?Mamy się cieszyć twoim szczęściem?
gardzio Napisano 3 Grudzień 2012 Autor Napisano 3 Grudzień 2012 witam , nic za reklame nawet bym nie wziął, gdyż szanuje kogoś wybór zwłaszcza że może odbiegać od mego(wybór pokrowca),ten post to tylko odzwierciedlenie tego co się udało mi zakupić,pozdrawiam wszystkich
Tomax Napisano 5 Grudzień 2012 Napisano 5 Grudzień 2012 W necie łatwo znaleźć odpowiedź co to jest:http://www.grzyby.pl/gatunki/Poriales-s.l..htm
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.