wzllubin Napisano 28 Listopad 2012 Autor Share Napisano 28 Listopad 2012 Czy posiadacz wyżej wymiennej książki mógł by sie do mnie odezwać na gg 8552385 ponieważ potrzebuje skanów bądź bym był zainteresowany kupnem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 28 Listopad 2012 Share Napisano 28 Listopad 2012 Toż to na Allezło na kilogramy można dostać... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wzllubin Napisano 28 Listopad 2012 Autor Share Napisano 28 Listopad 2012 Nie ma nigdzie tej książki do kupienia ani nikt nie ma się podzielić mapkami i skanami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 28 Listopad 2012 Share Napisano 28 Listopad 2012 Przez ostatnie parę tygodnihttp://allegro.pl/listing.php/search?change_view=1&country_code=1&string=Wyzwolenie+dolnego+%C5%9Al%C4%85ska&search_type=1&shop=0&closed=1&exclude=&shippingTime=0&price_from=&price_to=&category=0&order=t&view=gtext&offer_type=0Zakładam, że w bibliotekach też powinna być :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wzllubin Napisano 28 Listopad 2012 Autor Share Napisano 28 Listopad 2012 wszystko dolaty a ja szukam majewskiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 28 Listopad 2012 Share Napisano 28 Listopad 2012 [...] [...]* tak się kończy robiąc parę rzeczy na raz....Masz rację.To inaczej- co potrzebujesz? Zapytam szklanej kuli, gdzie mój Majewski jest i parę skanów postaram się zrobić. Ale z góry zastrzegam- trochę to potrwa.Ale jak coś- pisz na priv.* autocenzura Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wzllubin Napisano 28 Listopad 2012 Autor Share Napisano 28 Listopad 2012 dzieki kolezko a masz moze gg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wzllubin Napisano 28 Listopad 2012 Autor Share Napisano 28 Listopad 2012 najbardziej mi zalezy na mapkach i info o okolicach lubina w promieniu okolo 40km Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
heres73 Napisano 15 Grudzień 2012 Share Napisano 15 Grudzień 2012 ...ja gdy nie można dostać to wypozyczam książkę z biblioteki....i płace za zagubiona książkę kare i już mam...:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.