sid30 Napisano 1 Kwiecień 2013 Napisano 1 Kwiecień 2013 dla wszystkich silesian z partyjnym pozdrowieniem z pięknego miasta uć ;)ps to moje dzieło !ps2 ( dla wtajemniczonych ) proszę już nie dzwonić do ojca rydzyka hehehhe
sid30 Napisano 8 Kwiecień 2013 Napisano 8 Kwiecień 2013 no panowie robi się cieplej :) niedowiarkom pokażmy środkowy palec (albo tak jak ostatnio tyłek)hehehehe ja właśnie włączyłem pralkę a że jestem oszczędny i robię to tylko na specjalne okazje to już nie ma odwrotu ;) sexi Rafi nie zapomni dla mnie map do garniaka żeby mnie misie nie zjadły i tego ładnego do pasa,leniwa bestio, a ja już flaszeczkę zakupiłem w podzięce. Ogólnie mówiąc po prostu się k... nie mogę doczekać aż was wszystkich znów zobaczę... aż mi łzy wzruszenia oczy zalewają ....
torba5 Napisano 8 Kwiecień 2013 Autor Napisano 8 Kwiecień 2013 to będzie kolejny bardzo dobry zlocik ,koszulki gotowe jeszcze cieplutkie ,widzimy się niebawem :)
bobi10 Napisano 14 Kwiecień 2013 Napisano 14 Kwiecień 2013 Dzięki dla wszystkich zlotowców " za super atmosferę i dla Rafiego , który jak zwykle stanął na wysokości zadania ! Pozdrawiam .
RESTY Napisano 15 Kwiecień 2013 Napisano 15 Kwiecień 2013 Co racja to racja , zlocik kameralny - w wąskim gronie ,organizacja pierwsza klasa, a tereny naprawdę wspaniałe.Dzięki wszystkim za wspólną zabawę!
Natan Napisano 15 Kwiecień 2013 Napisano 15 Kwiecień 2013 Tak, atmosfera jak i okolice były przednie. Podziękowania dla prowodyra i wszystkich uczestników.PozdrawiamNatan
torba5 Napisano 15 Kwiecień 2013 Autor Napisano 15 Kwiecień 2013 podziękowania dla wszystkichpotem wkleje zbiorówkę jeszcze jestem zmielony :)mam nadzieje że widzimy sie na jesieni
bobi10 Napisano 16 Kwiecień 2013 Napisano 16 Kwiecień 2013 Czy widzimy się na jesień ... ja myślę , że wcześniej :) Na razie żyję Biesami .
sid30 Napisano 16 Kwiecień 2013 Napisano 16 Kwiecień 2013 teraz dopiero w końcu doszedłem do siebie :) wszystko mnie bolało jak by mnie zryło 1000 bieszczadzkich misiów :)) Wielkie dzięki dla głównego lenia ekipy Silesia, niezastąpionego kaowca, człowieka o wielu twarzach i pięciu mosznach TOBY vel BORBY :) mam nadzieje na kontynuacje bieszczadzkiego misiobrania i spożywania w miłym towarzystwie berbeluchu ;) specjalne pozdrowienia dla człowieka o wielkim sercu lecz małej wydolności ( max marsz do 500m ) hehehe cupuś dla ciebie buziaczki ślimaczki ;)ps do dziś mam brzydkie sny o rudowłosej gospodyni :))
bobi10 Napisano 16 Kwiecień 2013 Napisano 16 Kwiecień 2013 :)) Sid , nic dodać , nic ująć . No może poza tym 500 metrów :) . W poniedziałek nie chciało mi się iść 50 do sklepu , taki byłem jeszcze chory :))Pozdrowionka .
sid30 Napisano 17 Kwiecień 2013 Napisano 17 Kwiecień 2013 panowie no nie mogłem się powstrzymać :)) http://www.youtube.com/watch?v=2iUGfURqyhs cupek jak żywy na dyskotece mi przed oczami stanął :)) dzika bomba :)
bobi10 Napisano 18 Kwiecień 2013 Napisano 18 Kwiecień 2013 Hi,HI . Może to głupie , ale zostanie hiciorem po Ona tańczy dla mnie " . Wróbel , odbierz pocztę . Pozdrawiam .
torba5 Napisano 19 Kwiecień 2013 Autor Napisano 19 Kwiecień 2013 Same słodziaki Cupek ledwo zdążył ,bo przecież on nic o zbiorowej focie nie wiedział ,a kupę się chciało :)
torba5 Napisano 19 Kwiecień 2013 Autor Napisano 19 Kwiecień 2013 Oczywiście zapraszam na X zlot pierwszy tydzień października,jakby nie patrzeć rocznicowy
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.