Skocz do zawartości

Grupa Silesia Exploration IX Zlot Kwiecień 2013

torba5

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 66
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
no panowie robi się cieplej :) niedowiarkom pokażmy środkowy palec (albo tak jak ostatnio tyłek)hehehehe ja właśnie włączyłem pralkę a że jestem oszczędny i robię to tylko na specjalne okazje to już nie ma odwrotu ;) sexi Rafi nie zapomni dla mnie map do garniaka żeby mnie misie nie zjadły i tego ładnego do pasa,leniwa bestio, a ja już flaszeczkę zakupiłem w podzięce. Ogólnie mówiąc po prostu się k... nie mogę doczekać aż was wszystkich znów zobaczę... aż mi łzy wzruszenia oczy zalewają ....

teraz dopiero w końcu doszedłem do siebie :) wszystko mnie bolało jak by mnie zryło 1000 bieszczadzkich misiów :)) Wielkie dzięki dla głównego lenia ekipy Silesia, niezastąpionego kaowca, człowieka o wielu twarzach i pięciu mosznach TOBY vel BORBY :) mam nadzieje na kontynuacje bieszczadzkiego misiobrania i spożywania w miłym towarzystwie berbeluchu ;) specjalne pozdrowienia dla człowieka o wielkim sercu lecz małej wydolności ( max marsz do 500m ) hehehe cupuś dla ciebie buziaczki ślimaczki ;)
ps do dziś mam brzydkie sny o rudowłosej gospodyni :))

• 5 months later...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie