sid30 Napisano 1 Kwiecień 2013 Share Napisano 1 Kwiecień 2013 dla wszystkich silesian z partyjnym pozdrowieniem z pięknego miasta uć ;)ps to moje dzieło !ps2 ( dla wtajemniczonych ) proszę już nie dzwonić do ojca rydzyka hehehhe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sid30 Napisano 8 Kwiecień 2013 Share Napisano 8 Kwiecień 2013 no panowie robi się cieplej :) niedowiarkom pokażmy środkowy palec (albo tak jak ostatnio tyłek)hehehehe ja właśnie włączyłem pralkę a że jestem oszczędny i robię to tylko na specjalne okazje to już nie ma odwrotu ;) sexi Rafi nie zapomni dla mnie map do garniaka żeby mnie misie nie zjadły i tego ładnego do pasa,leniwa bestio, a ja już flaszeczkę zakupiłem w podzięce. Ogólnie mówiąc po prostu się k... nie mogę doczekać aż was wszystkich znów zobaczę... aż mi łzy wzruszenia oczy zalewają .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
torba5 Napisano 8 Kwiecień 2013 Autor Share Napisano 8 Kwiecień 2013 to będzie kolejny bardzo dobry zlocik ,koszulki gotowe jeszcze cieplutkie ,widzimy się niebawem :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobi10 Napisano 14 Kwiecień 2013 Share Napisano 14 Kwiecień 2013 Dzięki dla wszystkich zlotowców " za super atmosferę i dla Rafiego , który jak zwykle stanął na wysokości zadania ! Pozdrawiam . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RESTY Napisano 15 Kwiecień 2013 Share Napisano 15 Kwiecień 2013 Co racja to racja , zlocik kameralny - w wąskim gronie ,organizacja pierwsza klasa, a tereny naprawdę wspaniałe.Dzięki wszystkim za wspólną zabawę! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Natan Napisano 15 Kwiecień 2013 Share Napisano 15 Kwiecień 2013 Tak, atmosfera jak i okolice były przednie. Podziękowania dla prowodyra i wszystkich uczestników.PozdrawiamNatan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suchy ss Napisano 15 Kwiecień 2013 Share Napisano 15 Kwiecień 2013 A gdzie zdjecia? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
torba5 Napisano 15 Kwiecień 2013 Autor Share Napisano 15 Kwiecień 2013 podziękowania dla wszystkichpotem wkleje zbiorówkę jeszcze jestem zmielony :)mam nadzieje że widzimy sie na jesieni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobi10 Napisano 16 Kwiecień 2013 Share Napisano 16 Kwiecień 2013 Czy widzimy się na jesień ... ja myślę , że wcześniej :) Na razie żyję Biesami . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobi10 Napisano 16 Kwiecień 2013 Share Napisano 16 Kwiecień 2013 :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sid30 Napisano 16 Kwiecień 2013 Share Napisano 16 Kwiecień 2013 teraz dopiero w końcu doszedłem do siebie :) wszystko mnie bolało jak by mnie zryło 1000 bieszczadzkich misiów :)) Wielkie dzięki dla głównego lenia ekipy Silesia, niezastąpionego kaowca, człowieka o wielu twarzach i pięciu mosznach TOBY vel BORBY :) mam nadzieje na kontynuacje bieszczadzkiego misiobrania i spożywania w miłym towarzystwie berbeluchu ;) specjalne pozdrowienia dla człowieka o wielkim sercu lecz małej wydolności ( max marsz do 500m ) hehehe cupuś dla ciebie buziaczki ślimaczki ;)ps do dziś mam brzydkie sny o rudowłosej gospodyni :)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobi10 Napisano 16 Kwiecień 2013 Share Napisano 16 Kwiecień 2013 :)) Sid , nic dodać , nic ująć . No może poza tym 500 metrów :) . W poniedziałek nie chciało mi się iść 50 do sklepu , taki byłem jeszcze chory :))Pozdrowionka . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sid30 Napisano 17 Kwiecień 2013 Share Napisano 17 Kwiecień 2013 panowie no nie mogłem się powstrzymać :)) http://www.youtube.com/watch?v=2iUGfURqyhs cupek jak żywy na dyskotece mi przed oczami stanął :)) dzika bomba :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobi10 Napisano 18 Kwiecień 2013 Share Napisano 18 Kwiecień 2013 Hi,HI . Może to głupie , ale zostanie hiciorem po Ona tańczy dla mnie " . Wróbel , odbierz pocztę . Pozdrawiam . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
torba5 Napisano 19 Kwiecień 2013 Autor Share Napisano 19 Kwiecień 2013 Same słodziaki Cupek ledwo zdążył ,bo przecież on nic o zbiorowej focie nie wiedział ,a kupę się chciało :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
torba5 Napisano 19 Kwiecień 2013 Autor Share Napisano 19 Kwiecień 2013 Oczywiście zapraszam na X zlot pierwszy tydzień października,jakby nie patrzeć rocznicowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RESTY Napisano 2 Październik 2013 Share Napisano 2 Październik 2013 To był IX czy XIX zlot??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.