Bercik25 Napisano 17 Listopad 2012 Autor Napisano 17 Listopad 2012 Witam nabyłem ostatnio pewną monetę jest zrobiona ze srebra, proszę jak najwięcej informacji na jej temat między innymi o jej wartość.Z góry dziękuje Pozdrawiam!
sqr Napisano 18 Listopad 2012 Napisano 18 Listopad 2012 My też poprosimy jak najwięcej informacji na jej temat: -waga -średnica ... Po wpisaniu w Google XXIV mariengroschen" masz sporo informacji. Szczerze powiem,że nie mając jej w reku i nie posiadając dostatecznych informacji (j/w) twierdzę,że to kopia ;))
Bercik25 Napisano 18 Listopad 2012 Autor Napisano 18 Listopad 2012 Aha, przepraszam że podałem nie podałem za dużo informacji, za chwile powinienem dać średnice i wagę.Pozdrawiam.
SirBadFate Napisano 19 Listopad 2012 Napisano 19 Listopad 2012 Mi również się ona nie podoba, powinna ważyć okolice 2/3 talara, czyli kolo 17-18 g , oczywiście przydała by się tu dokładna waga katalogowa, ale obawiam się ,że zakończenie ID będzie smutne.
Bercik25 Napisano 20 Listopad 2012 Autor Napisano 20 Listopad 2012 W żadnym wypadku zakończone, miałem problem z internetem (a raczej go nie miałem przez pewien czas) pod wieczór powinienem wrzucić więcej informacji na jej temat.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.