miedziany20 Napisano 10 Listopad 2012 Autor Napisano 10 Listopad 2012 WitamChciał bym się przesiąść z Garretta EuroAce. Na chwilę obecną myślę nad Garrettem AT Pro lub Sovereign GT. Co mnie denerwuje w Ace to to że ma duże problemy z wyciągnięciem cienkiego srebra i wariuje na zaśmieconym terenie. Proszę o opinie ludzi którzy mieli styczność z obiema wykrywkami. Z garrettem biegam już drugi rok i nie co do niego przywykłem - z tego powodu długo przymierzałem się do AT Pro ale obawiam się że za dużo nim nie zbiorę na moich starych miejscówkach:)
pawcion123 Napisano 11 Listopad 2012 Napisano 11 Listopad 2012 Co do AT Pro to się nie wypowiem, Sovereign odpada ma wolny procesor duże maskowanie i lepiej sobie radzi z większymi sreberkami. Z tymi mniejszymi to taka loteria.Zaraz koledzy mnie pożrą za to Świętokradztwo" :)pzdr.
rufa Napisano 11 Listopad 2012 Napisano 11 Listopad 2012 miedziany20,witam.zbierzesz,zbierzesz,ja przesiadłem się z gti2500 na at-pro i na starych miejscówkach nazbierałem jeszcze sporo drobiazgów.chociaż gti2500,jest dobrym wykrywaczem,to na szybkie przeszukanie pola,wolę at-pro,bo lżejszy i czulszy na drobnicę.namówiłem na at-pro,2 kolegów,obaj są zadowoleni z zakupu.
sebo_sek Napisano 14 Listopad 2012 Napisano 14 Listopad 2012 Zgadzam się z pawcionem. Sova nie jest dobrym wyborem ddo twoich potrzeb. jest świetna, ale bardzo wolna i kompletnie sobie nie radzi z dużą ilością żelastwa. O AT Pro sie nie wypowiem, ale na bank jest szybszy od Minelaba. To na pewno :)
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.