Skocz do zawartości

Polski czy Zagraniczny?

Gość iskra

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Chce zakupic dwu cewkowy wykrywacz. Znalazlem offerte jakiegos polskiego producenta Elekronik System. Cenowo jest bardzo atrakcyjna. Czy warto w ogle pieniadze wyzucac czy kupic zachodni sprzet renomowanej firmy placac czterokroc cene polskiego wyrobu. Lepiej zaplacic wiecej ale zeby fdzialalo an nie wyzucic mniej pieniedzy w bloto. Jakiekolwoiek doswiadczenia na ten temat?
Napisano
Bocian, prośba,
Mógłbys namierzyć tego inbecyla powyżej( od kleja") i cos z tym zrobić???
Chamstwo się szerzy, niestety.

Pozdrawiam
Jacek
Napisano
Ja chamstwem sie nie przejmuje bo szkoda czasu. Interesuje mnie powyzszy temat iprosze o wypowiedzi w tym zakresie.
Dziekuje
Napisano
Iskra ja się Tobie nie dziwię że chamstwem się nie interesujesz. Ale wytłumacz mi jak to jest że najpierw piszesz pytanie na forum o wykrywacz jako iskra, następnie sam rzucasz do siebie teksty o ryju i kleju a nastepnie stwierdzasz: Ja chamstwem się nie przejmuję bo szkoda czasu.
Może to przez upał ?? Ale to znaczy że wcześnie w tym roku lato mieliśmy bo już od maja tego roku rzucasz mięsem na forum i na dodatek pod paroma nickami. Dla zainteresowanych lekturą podaję - faciol,dudek,dude,hermann,leila i teraz jako iskra. Nie liczę anonimowych występów. Adres IP 217.96.168.193, pi193.zgora.sdi.tpnet.pl, TP S.A. SDI
Zielona Gora Centrum
TPNET (PL)
Provider Local Registry. Reszta danych do wglądu.
Napisano
Nie wiem o co dokladnie chodzi, ale jesli ten komentarz wyszedl z tego komputerato moze moj mlodszy brat narozrabial!

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie