Lechos Napisano 8 Listopad 2012 Autor Napisano 8 Listopad 2012 Jak wyczyszcze to dam ponownie fotkie.Jest na tym pełno ziemi. Moze to pozłacane,ale nie ma z zewnątrz żadnych przetarć.
pako151515 Napisano 8 Listopad 2012 Napisano 8 Listopad 2012 No czy pełen zakaz chodzenia po lesie to nie wiem. Zdaję mi się, że to zależy od landu ;)
kindzal Napisano 8 Listopad 2012 Napisano 8 Listopad 2012 Tu można załatwić pozwolenie:http://www.suchgenehmigung.de/
saperfts Napisano 9 Listopad 2012 Napisano 9 Listopad 2012 Panowie Nie ma co się kłócić. Kolega mieszka przy granicy i wie co można a co nie.:D
HałaBała Napisano 9 Listopad 2012 Napisano 9 Listopad 2012 pisałem, że mieszkam przy granicy więc z tego faktu interesuje się co tam można a co nie bo bywam u nich często :)
Lechos Napisano 9 Listopad 2012 Autor Napisano 9 Listopad 2012 A wiec dziś pozwoliłem sobie zadzwonic to znajomego Leśniczego,powiedział,że pierwszy raz słyszy o takowym zakazie.Dobra nie bedziemy drążyć tego czy wolno , czy nie .Najważniejsze że są fanty.Jutro wyruszam od południa na poszukiwania.
Lechos Napisano 27 Listopad 2012 Autor Napisano 27 Listopad 2012 Witam. Chińczyk sprzedany w okazyjnej Cenie :). Starczyło na ACE 150. Z braku chinczyka tematu nie bede dalej drążył.pozdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.