cezar81 Napisano 2 Listopad 2012 Autor Napisano 2 Listopad 2012 Proszę o pomoc w identyfikacji tej plomby,średnica 12 mm
cezar81 Napisano 2 Listopad 2012 Autor Napisano 2 Listopad 2012 Chętnie dowiem się też od czego była ta
cezar81 Napisano 3 Listopad 2012 Autor Napisano 3 Listopad 2012 Wystarczyło przenieść do odpowiedniego działu zamiast do dołka skoro już interweniowałeś,proszę o przeniesienie tematu do działu medale guziki pieczęcie i inne.
tyfus Napisano 3 Listopad 2012 Napisano 3 Listopad 2012 Wystarczyło przenieść do odpowiedniego działu zamiast do dołka"nie, nie wystarczyło. rzecz polega na tym, żebyś zrozumiał, iż na Forum mamy tematyczne działy do ID i wiedział w przyszłości, gdzie się zwracać o pomoc.Idąc twoim tokiem myślenia - każdy niech zakłada wątek gdzie chce, bo i tak zblazowany moderator go przeniesie. nie tędy droga.Jeżeli User zrozumie swoją pomyłkę, co zdarza się dość często - nie ma problemu z przeniesieniem, tylko najczęściej tak bywa, że Userzy nie proszą o przeniesienie, tylko wolą narzekać jaki to mod jest be.Czy wyjaśniłem wystarczająco jasno ?Oczywiście teraz wątek przenoszę do właściwego działu :)-pozdro-
cezar81 Napisano 6 Listopad 2012 Autor Napisano 6 Listopad 2012 Czy ktoś z forumowiczów potrafi zidentyfikować tą plombę z orłem w koronie.Pomimo kilku podjętych prób i godzin spędzonych w sieci nadal nic nie znalazłem na jej temat.Czy to plomba z lat 90 dwudziestego wieku
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.