emes Napisano 27 Październik 2012 Autor Napisano 27 Październik 2012 Takie cos trafiłem w lasku,wygląda jak niemiecki granat łuczek",ale trzonek ma aluminiowy i pusty w środku,jakaś zabawka czy szkolny?Został w lesie,ale pytam z ciekawości...pozdr (zdjęcie marne bo z komórki)
Ave Danzig Napisano 27 Październik 2012 Napisano 27 Październik 2012 Zwłoki granatu nasadkowego DGN, wystrzeliwany z kałacha
emes Napisano 28 Październik 2012 Autor Napisano 28 Październik 2012 A to bardzo mozliwe bo kiedys był tam poligon LWP,dzięki i pozdr
emes Napisano 27 Październik 2012 Autor Napisano 27 Październik 2012 Takie cos trafiłem w lasku,wygląda jak niemiecki granat łuczek",ale trzonek ma aluminiowy i pusty w środku,jakaś zabawka czy szkolny?Został w lesie,ale pytam z ciekawości...pozdr (zdjęcie marne bo z komórki)
Pytanie
emes
Takie cos trafiłem w lasku,wygląda jak niemiecki granat łuczek",ale trzonek ma aluminiowy i pusty w środku,jakaś zabawka czy szkolny?Został w lesie,ale pytam z ciekawości...pozdr (zdjęcie marne bo z komórki)
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.