Brylu Napisano 27 Październik 2012 Autor Napisano 27 Październik 2012 Witam prosze o pomoc w ocenie oryginalnosci klamerki SS waham sie poniewaz klamerka przyjechala z niemiec z flomarku widac ze mocowanie do haka paska lutowane co do reszty porsze o wasze opinie bo nie wiem czy sie nia zainteresowac
huk 100 Napisano 28 Październik 2012 Napisano 28 Październik 2012 profos dzięki że takie forum :) potwierdza nasze opinie:)
bassista Napisano 27 Październik 2012 Napisano 27 Październik 2012 Zastanawia mnie brak pratyny czy zabrudzeń w trudno dostępnych do czyszczenia miejscach jak sygnatury, skrzydła wrony, litery czy groszek". Zobacz czy wewnątrz widełek też się tak świeci. Wątpie aby ktoś zadał sobie tyle trudu, zeby doprowadzić do ideału wnętrze widełek :D
Brylu Napisano 27 Październik 2012 Autor Napisano 27 Październik 2012 przywiózł ją sąsiad on kupuje tam całe stragany razem z nią było jeszcze parę odznaczeń już wkleję fotki
Pytanie
Brylu
Witam prosze o pomoc w ocenie oryginalnosci klamerki SS waham sie poniewaz klamerka przyjechala z niemiec z flomarku widac ze mocowanie do haka paska lutowane co do reszty porsze o wasze opinie bo nie wiem czy sie nia zainteresowac
41 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.