mlody0283 Napisano 26 Październik 2012 Autor Napisano 26 Październik 2012 Witam. Mam pytanie. Czy rzecz przedmiot widniejący na załączonym obrazie to detonator iskrowy? Przeszukałem od groma stron i nic nie moge na jego temat znaleźć. Czy ma jakąś wartość w ogóle?
FoKa Napisano 26 Październik 2012 Napisano 26 Październik 2012 Teraz jeszcze zauważyłem że twój to wersja b (E.S.mz.2b.) a ten z linka to jest wersja a (E.S.mz.2a.), wie ktoś jakie są różnice między nimi ? Może tylko materiał z jakiego wykonano obudowe ?
mlody0283 Napisano 26 Październik 2012 Autor Napisano 26 Październik 2012 Witam. Mam pytanie. Czy rzecz przedmiot widniejący na załączonym obrazie to detonator iskrowy? Przeszukałem od groma stron i nic nie moge na jego temat znaleźć. Czy ma jakąś wartość w ogóle?
FoKa Napisano 26 Październik 2012 Napisano 26 Październik 2012 To jest chyba Glühzündapparat 37 http://www.lexpev.nl/fuzesandigniters/germany/blastingmachinesww2.html Twój to pewnie będzie jakas wczesniejsza wersja (cały z aluminium).Pozdro.------------------------link już bangla :)niepotrzebna była kropka na końcu linku po ...htmlPost został zmieniony ostatnio przez moderatora tyfus 14:13 26-10-2012
FoKa Napisano 26 Październik 2012 Napisano 26 Październik 2012 Aha, to sie nazywa zapalarka saperska, a nie detonator iskrowy, przynajmniej ja takiego określenia nie słyszałem.
Pytanie
mlody0283
Witam. Mam pytanie. Czy rzecz przedmiot widniejący na załączonym obrazie to detonator iskrowy? Przeszukałem od groma stron i nic nie moge na jego temat znaleźć. Czy ma jakąś wartość w ogóle?
9 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.