wiktoro98 Napisano 22 Październik 2012 Autor Napisano 22 Październik 2012 Witam.Ostatnio się trafił taki oto pierścionek.Chodzi mi głównie o ten znaczek na środku.(pięciokąt)Prosiłbym o identyfikacje?Pozdrawiam
wiktoro98 Napisano 22 Październik 2012 Autor Napisano 22 Październik 2012 Witam.Ostatnio się trafił taki oto pierścionek.Chodzi mi głównie o ten znaczek na środku.(pięciokąt)Prosiłbym o identyfikacje?Pozdrawiam
Gniewkos Napisano 22 Październik 2012 Napisano 22 Październik 2012 Ten znaczek to może być punca, mi to bardziej wygląda no koronę, trzeba by dokładne foto tej puncy może wtedy da się określić co to za metal, może też okres powstania przedmiotu.Na drugiej fotce widać miejsca po lutowaniu, pewnie było tam dolutowane oczko lub coś innego.pozdro!
wiktoro98 Napisano 22 Październik 2012 Autor Napisano 22 Październik 2012 dzięki.jutro postaram się o dokładne fotki tego znaczku.Pozdrawiam.
wiktoro98 Napisano 22 Październik 2012 Autor Napisano 22 Październik 2012 Mój aparat już więcej nie wyciągnie.Spróbuje jeszcze sam znaczek wyciąć
wiktoro98 Napisano 22 Październik 2012 Autor Napisano 22 Październik 2012 słabo ale inaczej sie nie da...
Pytanie
wiktoro98
Witam.
Ostatnio się trafił taki oto pierścionek.
Chodzi mi głównie o ten znaczek na środku.(pięciokąt)
Prosiłbym o identyfikacje?
Pozdrawiam
9 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.