atylla Napisano 19 Październik 2012 Autor Napisano 19 Październik 2012 sprawa jest taka,na jednym serwisie jest wystawiona teczka z szyfrem i nie można jej odtworzyć,jest tylko to zdjęcie,jaki to model kordzika?
torba5 Napisano 19 Październik 2012 Napisano 19 Październik 2012 nie ma jako takich wzorów kordelasów myśliwskich ,po prostu coś takiego nie funkcjonowało ,z reguły wydatować można z grubsza po producencie dany kordzik co oczywiście tutaj jest niemożliwe,rękojeść wykonana z rogu najprawdopodobniej wersja z mosieżną muszlą jelec i głowica też mosiądz wielce prawdopodobne trawienie roślinne na głowni
atylla Napisano 19 Październik 2012 Autor Napisano 19 Październik 2012 dzięki,tak też myślałem,ale wolałem się upewnić,mam nadzieję że dziadek same oryginały kolekcjonował.
torba5 Napisano 19 Październik 2012 Napisano 19 Październik 2012 ale z drugiej strony już był taki wałek na aukcjach ja znam akurat z sejfem a fotka była paru moniaków ,w sejfie były szmaty i gruz a monety były falsami ,fotka zrobiona była równie nieczytelnie co twoja więc pewnie fals ,bo normalny człowiek rozpruł by teczkę by dorwać się do kordelasa szczególnie że teczka bez sejfu nie jest nic warta
atylla Napisano 19 Październik 2012 Autor Napisano 19 Październik 2012 tak samo myślę,ale zadałem mu pewne pytanie i czekam na odpowiedz
torba5 Napisano 19 Październik 2012 Napisano 19 Październik 2012 miało być bez szyfru a nie bez sejfu ,łot przy sobocie po robocie :)
revertentes Napisano 19 Październik 2012 Napisano 19 Październik 2012 tak się zastanawiam jak wielką tą kolekcje miał ten dziadku biedny :P to już masowa produkcja teczko niespodzianek idzie :D
Pytanie
atylla
sprawa jest taka,na jednym serwisie jest wystawiona teczka z szyfrem i nie można jej odtworzyć,jest tylko to zdjęcie,jaki to model kordzika?
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.