Argentum Napisano 17 Luty 2013 Share Napisano 17 Luty 2013 Sorki za jakość zdjęć ale troche padało i targało po łapach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szwejk4 Napisano 17 Luty 2013 Share Napisano 17 Luty 2013 No pięknie aż człowieka nosi:) Argentum możesz dać zdjęcie blaszki tej pierwszej z prawej na ostatnim zdjęciu jakaś dziwna dzięki i gratuluję udanego wypadu pozd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ALG Napisano 17 Luty 2013 Autor Share Napisano 17 Luty 2013 oj targało ostro po łapach dzisiaj :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ALG Napisano 17 Luty 2013 Autor Share Napisano 17 Luty 2013 po pierwszej kąpieli. Szukam kalki :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ALG Napisano 17 Luty 2013 Autor Share Napisano 17 Luty 2013 sygnatura z łyżki - szpital miejski w Bytomiu :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ALG Napisano 17 Luty 2013 Autor Share Napisano 17 Luty 2013 a tutaj niestety tragedia :( nie mam szczęścia do kompasów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ALG Napisano 17 Luty 2013 Autor Share Napisano 17 Luty 2013 fotka na życzenie kolegi szwejk4 , tył jak mi się wydaje ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ALG Napisano 17 Luty 2013 Autor Share Napisano 17 Luty 2013 przód / strony różnią się numerem Kompanii oraz żołnierza. Nieśmiertelnik z tamtej strony wygląda jakby został skasowany. Chyba zmiana przydziału :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
winiu21 Napisano 17 Luty 2013 Share Napisano 17 Luty 2013 Ładne fanty ciekawe gdzie u nas na opolszczyźnie wychodzą jeszcze takie cuda ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arkadiusz79 Napisano 17 Luty 2013 Share Napisano 17 Luty 2013 kolego wykop. kieliszek to mojego kolegi jest. razem bylismy jak go znalazł w okolicy praszki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
werewolf Napisano 17 Luty 2013 Share Napisano 17 Luty 2013 no piękne znaleziska :)tam w ostatnich jest menażka? pusta? dajcie jakieś fotki :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Argentum Napisano 17 Luty 2013 Share Napisano 17 Luty 2013 Mydło było w środkuPozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ALG Napisano 24 Luty 2013 Autor Share Napisano 24 Luty 2013 witam ponownie :) dzisiaj przyszła pora na czyszczenie mniej ciekawej" drobnicy z wiadra. Przy okazji odkryliśmy ciekawy sygnet - samoróbkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ALG Napisano 24 Luty 2013 Autor Share Napisano 24 Luty 2013 a oto z czego została wykonana :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
werewolf Napisano 24 Luty 2013 Share Napisano 24 Luty 2013 ciekawe znalezisko :)ja od czasu lubię przeszperać takie odpady" kiedyś przy czyszczeniu plecaka (na poszukiwania) oczyściłem pogiętą blaszkę i okazała się niemieckim orłem policyjnym z czapki :)pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
winiu21 Napisano 27 Luty 2013 Share Napisano 27 Luty 2013 Mam takie pytanie a zarazem prośbę dzisiaj w Nysie na fortach w fosie rozmawiałem ( mam nadzieje że użytkownikiem tego forum dla tego tu pisze) i prosiłbym o kontakt na e-maila o ile to nie jest kłopot dzięki i pozdrawiam i sory że zaśmieciłem troche wątek ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cobrasaper Napisano 3 Marzec 2013 Share Napisano 3 Marzec 2013 hełm po estończykach ss Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Argentum Napisano 3 Marzec 2013 Share Napisano 3 Marzec 2013 Pokaż kalke z bliska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maro69 Napisano 3 Marzec 2013 Share Napisano 3 Marzec 2013 Gość sam wygląda jak estończyk.hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Argentum Napisano 4 Marzec 2013 Share Napisano 4 Marzec 2013 Niedziela Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Argentum Napisano 4 Marzec 2013 Share Napisano 4 Marzec 2013 Trafienie maro69 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Argentum Napisano 4 Marzec 2013 Share Napisano 4 Marzec 2013 Szturm srebrzony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Argentum Napisano 4 Marzec 2013 Share Napisano 4 Marzec 2013 Rewers Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Argentum Napisano 4 Marzec 2013 Share Napisano 4 Marzec 2013 SygnaturyPozdrawiam kolegów z opolskiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rujewit Napisano 4 Marzec 2013 Share Napisano 4 Marzec 2013 Teraz każdy fant jest po Estończykach... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.