wasylteodor Napisano 6 Październik 2012 Autor Napisano 6 Październik 2012 Witam.Przeglądając stare dokumenty rodzinne znalazłem takie zdjęcie.Czy ktoś rozpoznaje z jakiego okresu może być?
wasylteodor Napisano 6 Październik 2012 Autor Napisano 6 Październik 2012 Witam.Przeglądając stare dokumenty rodzinne znalazłem takie zdjęcie.Czy ktoś rozpoznaje z jakiego okresu może być?
wasylteodor Napisano 6 Październik 2012 Autor Napisano 6 Październik 2012 Żeby nie zakładać nowego wątku,też prośba o identyfikacje munduru.Pozdrawiam.
dziadu94 Napisano 6 Październik 2012 Napisano 6 Październik 2012 na drugim zdjeciu na pewno mudur luftwaffe z okresu mozliwe, ze przedwojennego w stopniu unterfeldwebel'a.
kres Napisano 6 Październik 2012 Napisano 6 Październik 2012 Na drugim zdjęciu unterfeldwebel Luftwaffe w fliegerbluse M40. Ciężko określić po patkach jakiego typu jednostka, ale na pewno nie służył w HG, we Flakach ani nie był pilotem. Może jakieś medyczne czy sygnałowe klimaty.
Pytanie
wasylteodor
Witam.Przeglądając stare dokumenty rodzinne znalazłem takie zdjęcie.Czy ktoś rozpoznaje z jakiego okresu może być?
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.