Skocz do zawartości

V Zjazd eksploratorów - Walim 2012

ralf78

Rekomendowane odpowiedzi

Walim - 20 października 2012r.
Więcej info na forum www.poszukiwania.pl w dziale LOTY" lub na stronie gminy Walim http://www.walim.pl/pozostale/Wydarzenia.aspx

Nie omieszkam podzielić się przy okazji swoim zdziwieniem i oburzeniem, że jak do cholery można organizować dwie największe tego typu imprezy w Polsce w tym samym terminie ? Mam nadzieję, że przyczyna jest obiektywna, a nie związana z jakąś celową zagrywką".

Po pierwsze primo:

Na stronie gminy natłok informacji może wbić w podłogę:

Wydarzenia
Zjazd Eksploratorów
Lokalizacja wydarzenia: Walim
Data wydarzenia: 2012-10-20 09:20:09

I to by było na tyle...

Po drugie primo:

http://www.odkrywca.pl/-v-ogolnopolski-zlot-eksploratorow-walim-2012r,709956.html#709956

Post został zmieniony ostatnio przez moderatora Czlowieksniegu 21:45 02-10-2012

No cóż ,na stronie gminy jeszcze we wrześniu termin zjazdu był podany na 28-30 wrzesień- dopiero później zmienili datę na październik akurat na termin zlotu organizowanego przez Kudłatego i Miro w Srebrnej Górze.
Zlot w Srebrnej jest promowany gównie na forum PS i IOH już od miesiąca info też jest na innych forach a więc zanim był znany październikowy termin zjazdu w Walimiu.
Zresztą na Srebrną ponoć miejsca są już na wyczerpaniu to kto się nie załapie może wtedy wybrać się do Walimia :)

OK Człowiecześniegu, nie w ten dział patrzyłem jak widać i źle przypiąłem posta. Proszę Cie zatem albo o usunięcie niniejszego tematu albo o podpięcie go pod taki już istniejący, do którego linka podałeś powyżej. I po sprawie.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie