Stizek Napisano 24 Wrzesień 2012 Autor Napisano 24 Wrzesień 2012 Mam taką część widoczną na zdjęciu. Chciałbym się dowiedzieć do czego lub od czego może być. sygnowana jak na zdjęciach,rolki ruchome proszę o pomoc może ktoś już się z tym spotkał
Hebda Napisano 24 Wrzesień 2012 Napisano 24 Wrzesień 2012 Nie będzie to część od jakiegoś dzwonka/zegara?
zaraz Napisano 24 Wrzesień 2012 Napisano 24 Wrzesień 2012 Witam. Wygląda mi na część odśrodkowego regulatora obrotów.Pozdr.
zaraz Napisano 24 Wrzesień 2012 Napisano 24 Wrzesień 2012 Nie od samochodu.Od jakiegoś urządzenia gdie wymagane były stałe obroty,regulowane tą moletowaną nakrętką.Zob. http://www.google.pl/search?hl=pl&cp=15&gs_id=2a&xhr=t&q=od%C5%9Brodkowy+regulator+obrot%C3%B3w&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.&biw=1024&bih=652&um=1&ie=UTF-8&tbm=isch&source=og&sa=N&tab=wi&ei=k7JgUM-7M86Qswb58oHwBA
Pytanie
Stizek
Mam taką część widoczną na zdjęciu. Chciałbym się dowiedzieć do czego lub od czego może być. sygnowana jak na zdjęciach,rolki ruchome proszę o pomoc może ktoś już się z tym spotkał
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.