Lawyer Napisano 17 Marzec 2004 Autor Napisano 17 Marzec 2004 Czy ktoś oglądał ten program? Ja niestety za późno go zauważyłem i widziałem tylko samą końcówkę. Od chwili gdy mówili że coś zostało sprzedane za zgodą Jaruzelskiego, aby zasilić pomnik Matki Polki, ale jak to u nas bywa, zwłaszcza w tamtych czasach, pieniążków żaden szpital nie zobaczył. Jednakże interesuje mnie poznanie więcej szczegółów o tym miejscu. Jest tam bardzo stary klasztor ale w czasie wojny były zakłady produkcyjne III rzeszy, których do tej pory nikt nie zdołał zlokalizować.
j_a_c_e_k Napisano 17 Marzec 2004 Napisano 17 Marzec 2004 Witam IMHO jak na moj gust duzo nie straciles ;-) , ze nie widziales calego. No i tak sobie mysle ze to chyba bedzie 2 czesc bo zakonczylo sie w dosc dziwnym momencie :-) PZDR
marecki. Napisano 18 Marzec 2004 Napisano 18 Marzec 2004 polecam książkę kudiego i jotki lubiąż na tropach wojennych tajemnic "
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.