Czlowieksniegu Napisano 15 Wrzesień 2012 Autor Napisano 15 Wrzesień 2012 Poszukuję informacji, czy w Rocznikach oficerskich widnieje takowa osoba.W zasadzie nic, poza nazwiskiem, imieniem i prawdopodobnie Warszawą jako miejscem urodzenia nic nie wiem :-(
41pp Napisano 15 Wrzesień 2012 Napisano 15 Wrzesień 2012 Był d-cą żandarmerii AK z Okręgu lubelskiego, ostatni list który miałem i czytałem to z lat 47-48, z więzienia UB, ale raczej Informacji Wojskowej.Może Gruby Rycho coś agrabi"Pozdrawiamgmv
41pp Napisano 21 Grudzień 2012 Napisano 21 Grudzień 2012 Ano coś się znalazło , Yeti wie! Dostał konkretnego" linkaGW
41pp Napisano 21 Grudzień 2012 Napisano 21 Grudzień 2012 http://www.tvp.pl/vod/audycje/historia/bylo-nie-minelo/wideo/10112012/8865496
41pp Napisano 21 Grudzień 2012 Napisano 21 Grudzień 2012 Po przetrzymaniu REKLAMY, w 5:15 jest pytanie o Przemysława MirońskiegoPytanie do Woytasa i Yetiego; dlaczego tak długo zwlekaliściez publikacją materiałów, które Wam przesłałem !!!Panoooowie to jest sprawa grubego", morderstwa, w tak zwanej socjalistycznej" sprawiedliwości.Tu była KREW!!Mam nadzieję że sprawę wyjaśnimy, prawda woytas ?
41pp Napisano 21 Grudzień 2012 Napisano 21 Grudzień 2012 UFF!! to dopiero temat dla Odkrywców", zobaczymy co się wykluje", o ile, o ile, nasz mod . Syfilityk" pozwoli, Mam nadzieję że, sprawa P. Przemysława, zostanie dokończona, i jakiś pomniczek Bocian zafunduje, oczywiście przy Naszym Finansowym wsparciu, ale to droga daleka, daleka!! Pamiętacie jak było z mjr Bilikiem, a tablica Stoi, Może teraz uda się tą kolejną zagadkę rozwiązać??Panooowie zbierać informacje, mam troszkę info na priv, ale nie jestem pewien.PozdrawiamLepszego Roku.PS woytas, Ty się nie obrażaj, trzeba działać!!!
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.