MAB Napisano 12 Wrzesień 2012 Autor Share Napisano 12 Wrzesień 2012 WitamNa prośbę kolegi zamieszczam informację o zbieraniu chętnych do wspólnego zakupu sukna mundurowego.Przedsięwzięcie jest całkowicie niekomercyjne, ale z racji tego że minimalna ilość zamówienia wynosi aż 250 metrów to zakup przez jedną osobę staje się niemożliwy.Sukno o którym piszę jest możliwie najbardziej zbliżone wykonaniem oraz kolorem do przedwojennego polskiego sukna produkowanego po 1936 r.Sukno mundurowe khaki (melanż) ma gramaturę 620 i szer. nie mniej niż 142cm, sukno płaszczowe khaki (melanż) jest w gramaturze 850 i szer. nie mniej niż142cm.Wkrótce postaram się podać więcej szczegółów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makul Napisano 1 Czerwiec 2013 Share Napisano 1 Czerwiec 2013 Koledzy,mam podobną sprawę jak w temacie z tym że inicjatywa nie jest związana z kolegą MAB-em!!!Piszę w tym temacie żeby nie robić dodatkowych wątków na forum.Proszę o kontakt osoby zainteresowane zakupem sukna mundurowego koloru ciemny khaki. Gramatura 620g/m2, szerokość 150cm. Sukno jest z przeznaczeniem na mundury. Kolorystyka jest bardzo zbliżona do sukna używanego do 2010r. przez Janika z Bydgoszczy. Jeśli ktoś jest zainteresowany wspólnym zakupem to proszę o kontakt na maila: makul11(małpa)wp.pl albo na numer telefonu 609 820 526. Niestety muszę zamówić około 35-40mb i samodzielnie nie dam rady.Pozdr,makul Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makul Napisano 22 Kwiecień 2015 Share Napisano 22 Kwiecień 2015 Witam,Jeśli któryś z kolegów byłby zainteresowany wspólnym zakupem sukna w Bielstylu - proszę o kontakt jak w poście powyżej.Chcę zamówić takie samo sukno mundurowe - tylko brakuje mi kilku chętnych na dokończenie zamówienia.Pozdr,makul Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.