Skocz do zawartości
  • 0

klamry

tymciek

Pytanie

11 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
nie wiem jak bez wymiarów po takich zdjęciach kolega widzi że to m47 heheh trzy otwory posiadały również m95 :)

a kolega tymciek w te pędy udzerzył na aledrogo :):) powodzenia życzę z tymi zwłokami :) pozdro

http://allegro.pl

Post został zmieniony ostatnio przez moderatora tyfus 08:33 07-09-2012
Napisano
a tego sztrucla JV wystawił prawie za 200 zeta :):) może jest warty z 10-20m zeta :):)

Klamra JungVolk. Widoczna na zdjęciu. Nie czyszczona dokładnie ponieważ chciałem zachować jej oryginalny stan. Wykopki. Z tyłu widnieją numery.R.Z. || U.E.72."

http://allegro.pl

Post został zmieniony ostatnio przez moderatora tyfus 08:32 07-09-2012
Napisano
ostrzegam przed kupnem potencjalnych nagrzańców te stany są nic nie wartę - ale to tylko moje zdanie nie musicie się z nim zgadzać -pozdro
Napisano
witam, pytanie do moderatorów, jak dezaktywować lub usunąć własne konto na forum Odkrywcy? wiem, że to nieodpowiedni dział na takie pytanie, ale po długim czasie zajrzałem co tutaj się dzieję i widzę, że złośliwości nigdy się tutaj nie skończą. Wiem, że aby identyfikować przedmiot który wystawia się na allegro musi być taka adnotacja. Niech sobie chłopak sprzedaję, kogo to obchodzi? czy ktoś się tutaj mega napracował i naszukał w internecie żeby stwierdzić, że to klamra JUNGVOLK? Jest ktoś nowy, nie zna podstawowych zagadnień dot. armii niemieckiej, prosi o identyfikację polegając na wiedzy doświadczonych użytkowników. A później sobie chłopak wystawia na allegro, żeby dorobić parę groszy na papierosy lub na inne potrzeby (zapewne młodego człowieka) a tu nagle raptownie zaczynają się złośliwości, że złom wisi na alleDrogo, że stan tragiczny i nie warty przedmiot nawet złamanego grosza, że to mega popular itd. Proszę o usunięcie konta mojego lub poinstruowanie na PRIV jak to zrobić. Nie chcę figurować w Waszej bazie danych i nabijać Wam liczby użytkowników. Są inne fora, sam jestem od niedawna członkiem pewnego zamkniętego forum, gdzie ludzie są w stosunku do siebie mili, uprzejmi, pomagają w identyfikacji, wycenie fantów i wszystkie ich zachowania są bardzo ludzkie. TUTAJ od dawien dawna widzę panuje sarkazm, zazdrość, ironia i wywyższanie się. Dla mnie totalna lipa! Ludzie! Co wy robicie? !

nadmieniam, iż nie znam użytkownika który prosił o ID
jestem po prostu zażenowany - nie po raz pierwszy :)

pozdrawiam serdecznie ze Szczecina
Napisano
ale sie napracował w taki czy inny sposób zdobywanie wiedzy trwa latami ,a tymciek poszedł po najmniejszej linii oporu wykorzystał forum do wlasnej prywaty i tyle,jak dla mnie karton i tyle na przyszłość sie dwa razy zastanowi ,a Pan Panie wehrmacht jak sie Pan tak bulwersujesz po prostu tu nie wchodź ,nie czytaj a najlepiej sie nie udzielaj
Napisano
ludzie a co was to gówno interesuje co ja robie ze swoimi fantami? zapytałem tylko o identyfikacje, jakbym chciał zapyytać o zdanie to bym zapytał. Ojj myślałem naprawde co innego o tym forum.
Napisano
a mnie to mierzi wehrmacht1980 jak ludziska sobie identyfikują tu rzeczy a później szukają jeleni na alledrogo , jeżeli cię to tak wzruszyło że gostek za kawałek złomu woła taką kasę to fakt masz racje - skasuj swój nik -pozdro :)
Napisano
ludzie a co was to gówno interesuje co ja robie ze swoimi fantami" - trochę bez składu, ale fakt - nie interesuje nas to.

zapytałem tylko o identyfikacje, jakbym chciał zapyytać o zdanie to bym zapytał" - zawsze musisz sie liczyć, że opinie użytkowników są ich własnością i mają prawo wyrażać własne zdanie zgodnie z zasadami panującymi na Forum ODK, jak również w poszczególnych działach.

z tego co czytam i widzę, ty tymciek nie zadałeś sobie trudu, aby przeczytać regulamin działu ID - szczególnie pkt 6
http://www.odkrywca.pl/kazdy-ma-to-przeczytac-przed-dodaniem-tematu-,654705.html#654705

nikt nikomu nie zabrania sprzedawać, ale miło jeżeli o tym się poinformuje - tutaj tego zabrakło.

Reasumując : wątek zamykam a autor za powyższe i za niektóre wpisy w tym wątku, otrzymuje nagrodę (gdyby mail nie doszedł.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie