SzalonyDentysta Napisano 5 Wrzesień 2012 Autor Napisano 5 Wrzesień 2012 Znalazłem to w lesie na przedwojennym poligonie niemieckim w leju po bombie.Ma długość ok 40 cm. Nie wiem co to jest czy to cos pochodzi z wojny czy powojennych lat. Moze ktos bedzie wiedziec ??
SzalonyDentysta Napisano 5 Wrzesień 2012 Autor Napisano 5 Wrzesień 2012 Znalazłem to w lesie na przedwojennym poligonie niemieckim w leju po bombie.Ma długość ok 40 cm. Nie wiem co to jest czy to cos pochodzi z wojny czy powojennych lat. Moze ktos bedzie wiedziec ??
SzalonyDentysta Napisano 6 Wrzesień 2012 Autor Napisano 6 Wrzesień 2012 dzięki za wskazówkę poszperam trochę może coś znajdę :)Jutro jeszcze to trochę oczyszczę może pojawia się jakieś numerki czy inne oznaczenia jak coś znajdę do dam zdjPost został zmieniony ostatnio przez moderatora Cyrograf15 21:33 06-09-2012
tyfus Napisano 5 Wrzesień 2012 Napisano 5 Wrzesień 2012 przeczytaj i postaraj się następnym razem bardziej precyzyjnie tytułować wątkihttp://www.odkrywca.pl/kazdy-ma-to-przeczytac-przed-dodaniem-tematu-,654705.html#654705
Pytanie
SzalonyDentysta
Znalazłem to w lesie na przedwojennym poligonie niemieckim w leju po bombie.Ma długość ok 40 cm. Nie wiem co to jest czy to cos pochodzi z wojny czy powojennych lat. Moze ktos bedzie wiedziec ??
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.