arci Napisano 3 Wrzesień 2012 Autor Napisano 3 Wrzesień 2012 Witam proszę o id monet monetki kolegi mam tylko takie zdjęcia.Zdrów
sqr Napisano 3 Wrzesień 2012 Napisano 3 Wrzesień 2012 pierwsza to jakiś denarek druga to chyba półgrosz Alexander Jagiellończyk
sqr Napisano 3 Wrzesień 2012 Napisano 3 Wrzesień 2012 pewności nie mam bo trochę mało widać,ale podejrzewam Władysława J.http://www.poszukiwanieskarbow.com/numizmatyka/denarki.html
arci Napisano 5 Wrzesień 2012 Autor Napisano 5 Wrzesień 2012 Żeby nie zakładać nowego wątku dodaje tu następną monetkę od znajomego stan jak widać słaby ale może da się ją zidentyfikować materiał chyba srebro.Zdrów
arci Napisano 5 Wrzesień 2012 Autor Napisano 5 Wrzesień 2012 No i pomyliłem fotki chodzi o tą monetkę.Proszę moda o usunięcie fotki nad tym postem.Zdrów
michal1514 Napisano 5 Wrzesień 2012 Napisano 5 Wrzesień 2012 Ciężka sprawa.Osobiście stawiam na szeląga Ryskiego Krystyny Wazy.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.