Skocz do zawartości

Takie tam szweja kopanie 3

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 452
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano

Widać miał chłop drogę życia niema co ,może to wszystko to PRL może to nic cennego dla innych dla mnie to są prawdziwe skarby bo to było nie było nasza historia,zapewne jeszcze tam wrócę przecież muszą być tam jakieś dokumenty nadania książeczki i inne cudeńka pozdrawiam wszystkich;)

• 5 weeks later...
Napisano

Dziś pogoda przepiękna nic tylko latać i szukać szkoda że wczoraj takiej nie było gdy pokonywałem swój pierwszy półmaraton,a oto małe co nieco z dziś może i skromnie ale po takiej przerwie to i tak szał:)

Napisano

No i jest nowy sprzęt dla mojej małej armii tym razem siły powietrzne otrzymały myśliwiec:) tarcza to jakaś wpinka jeśli dobrze odczytałem to pisze na niej Gniezno.

• 2 weeks later...
Napisano

Wczorajszy dzień zapowiadał się stracony gdyż miałem gości i nie mogłem wyskoczyć na małe co nieco,ale po południu gdy dostałem esa od znajomego z jego wyprawy coś mnie ruszyło.Dobrze się też złożyło że i goście powoli udawali się do siebie to ja długo nie czekając na pobliski ugór, a oto efekty czterech godzin latania.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie