mocarnytom Napisano 27 Sierpień 2012 Autor Napisano 27 Sierpień 2012 Witam dziś kupiłem to cudo i zaczęły się schody !Proszę o pomoc w sprawie ustawienia sprzętu,jest to mój pierwszy wykrywacz.Proszę mi wytłumaczyć dlaczego jak ustawie na jewelry to znajduje przy okazji wszystkie kapsle na plaży a podobno jest tam dyskryminacja na kapsle gwożdzie itp.I co bardzo ciekawe kapsle pokazuje na trzech pierwszych kwadratach po prawej stronie ?? Proszę o wyrozumiałość :)
Krychus Napisano 27 Sierpień 2012 Napisano 27 Sierpień 2012 Kapsle takie współczesne od piwska będzie pokazywać na stali, bo to jakiś stop stali. Polmosy natomiast, czyli te już od wódy będą biły na 3 kwadracie ale do prawej ;) Pytanie poza tym zadane tak chaotycznie, że tu trzeba by było się trochę rozpisać. Podaję wątek do kanarów o wszystkim."http://odkrywca.pl/wszystko-o-garrett-ace-150-i-250-,673183.html#673183K.
Novy32 Napisano 2 Wrzesień 2012 Napisano 2 Wrzesień 2012 witam. kolego jak byś mógł to napisz jak ci idzie z euro ace, czy dalej jakieś problemy, bo za dwa dni kupuję sprzęt i mam dylemat czy kupic euro ace czy delte 4000 z cewką dd.
Krychus Napisano 2 Wrzesień 2012 Napisano 2 Wrzesień 2012 czy delte 4000 z cewką ddTutaj bezsprzecznie Delta z tą cewką górą... K.
Novy32 Napisano 2 Wrzesień 2012 Napisano 2 Wrzesień 2012 delta 4000 z cewką DD + osłona cewki + osłona elektronili i 5 lat gwarancji. myśle że dwie stówy więcej to waro dać... jutro zamawiam... niech sie ziejeco czce, żona może mi wybaczy... ;-)
junkers323 Napisano 5 Wrzesień 2012 Napisano 5 Wrzesień 2012 Witamchciałem się spytać czy takie zachowanie w euroace jest normalne bo mój tak ma. jest jeszcze na gwarancji ale myślę że to norma ,ale wolę się upewnić .http://www.youtube.com/watch?v=jUhO8vaPByE
Pablooos Napisano 5 Wrzesień 2012 Napisano 5 Wrzesień 2012 Cale szczescie ze tej wykrywki nie kupilem. Nie wiem czy EuroAce tez to ma ale przy wlaczonej dyksrymincji czesto po znalezieniu czego piknie i po chwili jak by dopiero dyskryminacja zaczynala dzialac i jest cisza.
bellial Napisano 14 Wrzesień 2012 Napisano 14 Wrzesień 2012 Krychus zalezy czego szukasz .... delta klase wyzej , Delta jest bardziej uniwersalna czy na coins lepsza to juz zalezy od modelu
Krychus Napisano 14 Wrzesień 2012 Napisano 14 Wrzesień 2012 Eeeeee...?Jak zależy od modelu"? Z jakiej firmy modelu, jakiego modelu? Co zależy od modelu? Delta to typowy monetkowiec podobnie jak Euro, więc rozwijanie dyskusji w tym temacie jest raczej bezsensowne. Następnym razem pisz trochę jaśniej... K.
bellial Napisano 21 Wrzesień 2012 Napisano 21 Wrzesień 2012 Junkers jak masz ustawiona czulosc ? Na max Eoro potrafi sie wzbudzac bez przyczyny , na tym filmiku moze miec wplyw tez otoczenie linie wys. napiecia , tel kom itp po ok 15h latania z Euro wiem ze nie zmienie go na zaden inny sprzet , uzbieram kase i kupie V3i na nastepny sezona a Euro zostawie jako 2 wykrywke albo syn bedzie z nia biegac , pisze oczywiscie pod katem monetek i kolorku
junkers323 Napisano 24 Wrzesień 2012 Napisano 24 Wrzesień 2012 witamchodzę z czułością ustawioną na max, trochę z nim polatałem po miejscówkach oblatanych z ace 250 no i muszę stwierdzić że sporo 250 przeoczył. problem przedstawiony na filmiku powyżej występuje cały czas, ustępuje po zjechaniu z czułości jakieś 3 kreski, ale i tak muszę przyznać ze podczas chodzenia po lesie czy rżysku wzbudza się rzadziej niż 250. zasięg lepszy o jakieś 25, 35 % w porównaniu z ace 250. no i cewka dd pomaga już kilka razy zdarzyło mi się łapać podwójny sygnał na żelazo i kolor w odstępie jakichś 3 cm. Ogólnie jestem zadowolony z zamiany ace 250 na euro. A i dodam że ostatnio łaziłem za monetkami w miejscowości skąd wywodzi sie sławetny pogromca Urlicha Von Jungingena - miejscówa oblatana przez wszystkich poszukiwaczy w okolicy i stale odwiedzana od wielu lat powierzchnia ok 1,5 km kwadrat no i euro wychaczył sporo monetek boratynki, kopiejki i srebrnego grosza koronnego tak więc nie taki ostatni ten euro.pozdrawiampozdrawiam
bellial Napisano 24 Wrzesień 2012 Napisano 24 Wrzesień 2012 Junkers ja czulosc ustawiam w zaleznosci od rodzaju gleby .... ale nie na max . Na monetki to prawdziwy kozak , wady moim zdaniem jest wonly , tzn. tzreba bardzo powoli omiatac i po jakims czasie meczy sie reka , zalety cala reszta mnie najfajniejsze monetki wyszly na lace przetrzepanej Proxima o czym zostalem poinformowany przez jej wlasciciela - oczywiscie potwierdzilem , ze nic nie znalazlem .
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.