Skocz do zawartości

EURO ACE 350 Cewka DD - ratunku

mocarnytom

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Witam dziś kupiłem to cudo i zaczęły się schody !Proszę o pomoc w sprawie ustawienia sprzętu,jest to mój pierwszy wykrywacz.Proszę mi wytłumaczyć dlaczego jak ustawie na jewelry to znajduje przy okazji wszystkie kapsle na plaży a podobno jest tam dyskryminacja na kapsle gwożdzie itp.I co bardzo ciekawe kapsle pokazuje na trzech pierwszych kwadratach po prawej stronie ?? Proszę o wyrozumiałość :)
Napisano
Kapsle takie współczesne od piwska będzie pokazywać na stali, bo to jakiś stop stali. Polmosy natomiast, czyli te już od wódy będą biły na 3 kwadracie ale do prawej ;)

Pytanie poza tym zadane tak chaotycznie, że tu trzeba by było się trochę rozpisać. Podaję wątek do kanarów o wszystkim."

http://odkrywca.pl/wszystko-o-garrett-ace-150-i-250-,673183.html#673183

K.
Napisano
witam. kolego jak byś mógł to napisz jak ci idzie z euro ace, czy dalej jakieś problemy, bo za dwa dni kupuję sprzęt i mam dylemat czy kupic euro ace czy delte 4000 z cewką dd.
Napisano
delta 4000 z cewką DD + osłona cewki + osłona elektronili i 5 lat gwarancji. myśle że dwie stówy więcej to waro dać... jutro zamawiam... niech sie ziejeco czce, żona może mi wybaczy... ;-)
Napisano
Witam
chciałem się spytać czy takie zachowanie w euroace jest normalne bo mój tak ma. jest jeszcze na gwarancji ale myślę że to norma ,ale wolę się upewnić .

http://www.youtube.com/watch?v=jUhO8vaPByE
Napisano
Cale szczescie ze tej wykrywki nie kupilem. Nie wiem czy EuroAce tez to ma ale przy wlaczonej dyksrymincji czesto po znalezieniu czego piknie i po chwili jak by dopiero dyskryminacja zaczynala dzialac i jest cisza.
  • 2 weeks later...
Napisano
Eeeeee...?

Jak zależy od modelu"? Z jakiej firmy modelu, jakiego modelu? Co zależy od modelu? Delta to typowy monetkowiec podobnie jak Euro, więc rozwijanie dyskusji w tym temacie jest raczej bezsensowne.

Następnym razem pisz trochę jaśniej...

K.
Napisano
Junkers jak masz ustawiona czulosc ? Na max Eoro potrafi sie wzbudzac bez przyczyny , na tym filmiku moze miec wplyw tez otoczenie linie wys. napiecia , tel kom itp po ok 15h latania z Euro wiem ze nie zmienie go na zaden inny sprzet , uzbieram kase i kupie V3i na nastepny sezona a Euro zostawie jako 2 wykrywke albo syn bedzie z nia biegac , pisze oczywiscie pod katem monetek i kolorku
Napisano
witam
chodzę z czułością ustawioną na max, trochę z nim polatałem po miejscówkach oblatanych z ace 250 no i muszę stwierdzić że sporo 250 przeoczył. problem przedstawiony na filmiku powyżej występuje cały czas, ustępuje po zjechaniu z czułości jakieś 3 kreski, ale i tak muszę przyznać ze podczas chodzenia po lesie czy rżysku wzbudza się rzadziej niż 250. zasięg lepszy o jakieś 25, 35 % w porównaniu z ace 250. no i cewka dd pomaga już kilka razy zdarzyło mi się łapać podwójny sygnał na żelazo i kolor w odstępie jakichś 3 cm. Ogólnie jestem zadowolony z zamiany ace 250 na euro. A i dodam że ostatnio łaziłem za monetkami w miejscowości skąd wywodzi sie sławetny pogromca Urlicha Von Jungingena - miejscówa oblatana przez wszystkich poszukiwaczy w okolicy i stale odwiedzana od wielu lat powierzchnia ok 1,5 km kwadrat no i euro wychaczył sporo monetek boratynki, kopiejki i srebrnego grosza koronnego tak więc nie taki ostatni ten euro.
pozdrawiam
pozdrawiam
Napisano
Junkers ja czulosc ustawiam w zaleznosci od rodzaju gleby .... ale nie na max . Na monetki to prawdziwy kozak , wady moim zdaniem jest wonly , tzn. tzreba bardzo powoli omiatac i po jakims czasie meczy sie reka , zalety cala reszta mnie najfajniejsze monetki wyszly na lace przetrzepanej Proxima o czym zostalem poinformowany przez jej wlasciciela - oczywiscie potwierdzilem , ze nic nie znalazlem .

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie