KamilŚwieżak Napisano 27 Sierpień 2012 Autor Share Napisano 27 Sierpień 2012 http://odkrywca.pl/pokaz_watek.php?id=702366#1415133dość silny sygnał w polu :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KamilŚwieżak Napisano 27 Sierpień 2012 Autor Share Napisano 27 Sierpień 2012 po dwóch godzinach kopania :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KamilŚwieżak Napisano 27 Sierpień 2012 Autor Share Napisano 27 Sierpień 2012 strzał sezonu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KamilŚwieżak Napisano 27 Sierpień 2012 Autor Share Napisano 27 Sierpień 2012 stanowisko flak 8.8cm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KamilŚwieżak Napisano 27 Sierpień 2012 Autor Share Napisano 27 Sierpień 2012 4 perełki :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KamilŚwieżak Napisano 27 Sierpień 2012 Autor Share Napisano 27 Sierpień 2012 wreszcie konkretny strzał ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KamilŚwieżak Napisano 27 Sierpień 2012 Autor Share Napisano 27 Sierpień 2012 niesamowita radość jak u dziecka :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KamilŚwieżak Napisano 27 Sierpień 2012 Autor Share Napisano 27 Sierpień 2012 Z powodu nadmiaru rolników w polu nie było za bardzo czasu na zdjęcia w terenie z obawy na jakieś nieprzyjemność związane z ogromną dziurą w ziemi :) całość oczywiście zasypana po wydobyciu fantów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Olied Napisano 27 Sierpień 2012 Share Napisano 27 Sierpień 2012 Super traf, tylko pozazdrościć (ja mam tylko jedną), pozdrawiam :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KamilŚwieżak Napisano 27 Sierpień 2012 Autor Share Napisano 27 Sierpień 2012 mi miesiąc temu udało się jedną zakupić (mosiądz oczywiście) no i ktoś powiedział mi, że teraz jak już kupiłeś to trafisz i swoje :) no i proszę :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
velmont66 Napisano 27 Sierpień 2012 Share Napisano 27 Sierpień 2012 gratuluje, konkret :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 27 Sierpień 2012 Share Napisano 27 Sierpień 2012 Na złom ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sordyl10 Napisano 28 Sierpień 2012 Share Napisano 28 Sierpień 2012 Piękne a z jakiej głębokości je pociągłeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
velmont66 Napisano 28 Sierpień 2012 Share Napisano 28 Sierpień 2012 bjar kwestia gustu :> dla mnie konkret zawsze mnie łuski jarały <lol> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KamilŚwieżak Napisano 28 Sierpień 2012 Autor Share Napisano 28 Sierpień 2012 Pierwsza sztuka była na głębokości około 50cm i od razu mosiądz ale jak się później okazało stalówka była obok jeszcze płycej. Ogólnie dół głębokości metra wykopałem. Dla mnie konkret bo mi się takie po nocach śniły :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KamilŚwieżak Napisano 28 Sierpień 2012 Autor Share Napisano 28 Sierpień 2012 Zdjęcia sygnatur robione telefonem ale w miarę dobrze widoczne. To pierwsza sztuka wyciągnięta z ziemi, ma najlepsze bicia. Zastanawiają mnie natomiast te tuszowe cyfry... możliwe żeby się zachowały? Na początku myślałem, że to zabrudzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KamilŚwieżak Napisano 28 Sierpień 2012 Autor Share Napisano 28 Sierpień 2012 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KamilŚwieżak Napisano 28 Sierpień 2012 Autor Share Napisano 28 Sierpień 2012 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mr.Vegas Napisano 29 Sierpień 2012 Share Napisano 29 Sierpień 2012 Tuszowe napisy mogły się zachować bez problemu, często się z tym spotykałem. Pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KamilŚwieżak Napisano 6 Październik 2012 Autor Share Napisano 6 Październik 2012 Dawno mnie nie było :) trochę się zmieniło, nowy sprzęt, nowe postanowienia... pierwsze efekty :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KamilŚwieżak Napisano 6 Październik 2012 Autor Share Napisano 6 Październik 2012 wymarzony początek :) klamerka luftwaffe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KamilŚwieżak Napisano 6 Październik 2012 Autor Share Napisano 6 Październik 2012 nawet saperka pierwszy raz w akcji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KamilŚwieżak Napisano 6 Październik 2012 Autor Share Napisano 6 Październik 2012 nie wolno spoczywać na laurach bo kawałek dalej... :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KamilŚwieżak Napisano 6 Październik 2012 Autor Share Napisano 6 Październik 2012 krzyż żelazny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KamilŚwieżak Napisano 6 Październik 2012 Autor Share Napisano 6 Październik 2012 w parze :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.