Skocz do zawartości

Zdjęcia w kolorze.

kloki

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 134
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
Witam -- może ktoś wrzucic na forum jakieś zdjęcie z Powstania (w dobrej jakości) z przyjemnością spróbował bym zamienić je na kolorowre- bo faktycznie -- sami niemcy jak narazie się przewijają.
Pozdrawiam MTC
Napisano

Nie mogąc się nadziwić efektom waszej pracy - postanowiłem spróbować samemu. Panowie - wybaczcie mi za te kolory - to jest mój debiut ;)

[Opis: Po upadku Królewca" D.Grossmann]

Napisano
Kazik, tylko jeszcze błoto na spodniach na kolor błotny:)))
Ładnie wam idzie, dla mnie jeśli chodzi o grafikę, szczytem jest zamiana rozmiaru fotki tak by się zmieściła na forum, więc chetnie dalej pooglądam:)))
Napisano
No prosze wyławiamy nowe talenty, które debiutują na forum !!!!!
Napisano

Cyfrówką jednak zdjęcia wychodzą mi zdecydowanie lepiej ;))) chyba zacznę studiować albumy z wojskowym ekwipunkiem - miałem problemy z kolorem hełmu ;P

Napisano
Zauważyłem, że jak oglądam kolorowe fotki, to zdecydowanie łatwiej rozróżniam szczegóły. Na Kazikowych fotkach (widziałem je wcześniej) dopiero teraz zobaczyłem, że gosciu z pierwszej fotki, to ten sam co siedzi na drugiej fotce w trzeciej dziurze.
Napisano
Kazik ,na tej twojej fotce z Gołdapi najlepszy jest ten pacjent z schiessbecherem" na karabinie. Kolegę z podstawówki mi przypomina :P

pzdr

bjar_1
Napisano

pierwsze podejście - ale masakra - za dużo detali do pomalowania - których z resztą zbyt często na własne oczy się nie widuje ;)
Może MTC Tobie pomoże

Napisano

a oto co Bałtyk wyrzuca po wiosennych sztormach ;P (ponoć na takie ręczniki po niemieckich turystach można natrafić latem na sopockiej plaży ;P )

Napisano

Witam - ta fotka wysza mi tak -dość ciężkie zdjęcie, więcej z tego nie wyciągne.
Pozdrawiam MTC
P.S. Jak macie coś jeszcze do kolorowania to no problem.

Napisano
Kazik możesz przesłać na priv to zdjecie z Gołdapii.
Chodzi o orginalne z normalną rozdzielczościa.
Ten facet w środku wyglada jak brat bliżniak mojego koleżki.Zrobie mu prezent

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie