maromierz Napisano 12 Sierpień 2012 Autor Napisano 12 Sierpień 2012 Witam,kiedyś chodząc po polu uprawnym znalazłem taki przedmiot. Wokoło leżały łuski od Mannlichera. Przedmiot ma ok. 12 cm długości i 2.3cm szerokości. Czekam na wasze pomysły
Weles Napisano 12 Sierpień 2012 Napisano 12 Sierpień 2012 ..lub dewizka od zegarka..->http://www.google.pl/search?q=dewizka&hl=pl&client=opera&hs=xeL&rls=pl&channel=suggest&prmd=imvns&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=oBYoUI6BH4bMtAa23oHwCw&ved=0CFEQsAQ&biw=1366&bih=646
maromierz Napisano 12 Sierpień 2012 Autor Napisano 12 Sierpień 2012 Witam,kiedyś chodząc po polu uprawnym znalazłem taki przedmiot. Wokoło leżały łuski od Mannlichera. Przedmiot ma ok. 12 cm długości i 2.3cm szerokości. Czekam na wasze pomysły
Pytanie
maromierz
Witam,
kiedyś chodząc po polu uprawnym znalazłem taki przedmiot. Wokoło leżały łuski od Mannlichera. Przedmiot ma ok. 12 cm długości i 2.3cm szerokości. Czekam na wasze pomysły
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.