boysss Napisano 9 Sierpień 2012 Autor Share Napisano 9 Sierpień 2012 Witam ,wczasie olimpiady widziałem w TV,na koszulkach naszych sportowców widnieje napis 4F , zaczołem sie zastanawiac gdzie widziałem wczesniej 4F? i olsniło mnie . Jezeli to tylko moja fantazja , to niech mnie ktos poprawi! (wkoncu to to samo tylko inaczej pisane ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krychus Napisano 9 Sierpień 2012 Share Napisano 9 Sierpień 2012 Dobrze myslales. http://de.wikipedia.org/wiki/Frisch,_fromm,_fr%C3%B6hlich,_freiK. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Einherjer Napisano 15 Sierpień 2012 Share Napisano 15 Sierpień 2012 4F - to producent odzieży i akcesoriów sportowych.Skąd wy macie takie pomysły? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcinP Napisano 20 Sierpień 2012 Share Napisano 20 Sierpień 2012 Tjaa, a wszystkie samochody na rejestracjach WH" to tajnos agentos WehrmahtuNie ma to jak skojarzenia sezonu ogórkowego :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.